Ce măsuri a luat Mega Image pe perioada stării de urgență. Detaliul important pe care trebuie să-l știe românii

Rădulescu Valentin 18.03.2020, 18:11
Ce măsuri a luat Mega Image pe perioada stării de urgență. Detaliul important pe care trebuie să-l știe românii

Pentru că asigurarea hranei este foarte importantă, mai ales pe timpul acestei pandemii, Mega Image a luat deja măsuri de prevenire. Așadar, s-au petrecut mai multe schimbări în magazine.

Ce măsuri s-au luat în Mega Image pe perioada stării de urgență

Pentru că riscul de a ne expune noului virus a crescut, magazinele Mega Image au luat măsuri de siguranță, astfel încât îi expune pe cumpărători la riscuri minime. Imediat după ce președintele Klaus Iohannis a implementat starea de urgență, Mega Image a luat mai multe măsuri de prevenire a infecției. Totodată, aceștia vor urmări în continuare evoluția pandemiei, iar în funcție de aceasta vor implementa noi soluții.

Pentru moment, clienții sunt rugați să păstreze o distanță de minim un metru față de cei din jur, de astfel sunt și panouri montate care să reamintească acest lucru. Dezinfecția și igiena sunt la ordinea zilei, din oră în oră se curăță toate suprafețele folosite. După finalizarea cumpărăturilor, este recomandat să folosiți gelul dezinfectant. Acesta este disponibil gratuit în toate magazinele Mega Image. De asemenea, mai este recomandată efectuarea cumpărăturilor de un membru al familiei, pentru a evita aglomerația. Echipa Mega Image a mai făcut un anunț cu privire la stocurile de produse. Aceste sunt deja asigurate, așadar nu există nici un motiv de îngrijorare. Este recomandat să ne facem doar cumpărăturile necesare, nicidecum în plus.

Ce măsuri s-au luat în Mega Image pe perioada stării de urgență. Detaliul important pe care trebuie să-l știe românii
Ce măsuri s-au luat în Mega Image pe perioada stării de urgență. Detaliul important pe care trebuie să-l știe românii

Măsuri pentru auto-servire

Pentru o mai mare siguranță a dumneavoastră, Mega Image ambalează măslinele de la vitrine și le cântărește, astfel încât acestea vor fi vândute în caserole preambalate. Acum, fiecare produs de panificație sau patiserie este de asemenea ambalat individual. Pentru iubitorii de mâncare gata pregătită, vitrina cu mâncare va fi închisă o perioadă de timp. Mega Image mai recomandă cumpărătorilor să folosească cât de des pot cardul, astfel se va reduce și mai mult riscul de infecții.

Comenzile online pot avea întârzieri, deoarece este o perioadă foarte solicitată. Se fac însă eforturi pentru a rezolva această problemă. Ca măsură de prevenire, s-a redus și numărul de puncte pick-up, de unde se ridică comenzile online, care au un orar limitat. De astfel, comenzile online se pot plăti cu cardul. Clienții sunt nevoiți să îi spună curierului dacă se află în auto-izolare, pentru a evita contactul direct. În așa fel, coletul se va lăsa la ușă.

Urmăriți Impact.ro și pe