Ce mănâncă la cină Anca Țurcașiu. Toate lumea o admiră pentru cum arată la 50 de ani. ”Bine, hai să vă zic”

Iancu Andreea 06.11.2020, 08:43
Ce mănâncă la cină Anca Țurcașiu. Toate lumea o admiră pentru cum arată la 50 de ani. ”Bine, hai să vă zic”

Anca Țurcașiu este la fel de frumoasă ca în tinerețe, în ciuda faptului că a împlinit deja 50 de ani. Se pare că secretul unei vieți ca la 20 de ani este alimentația. Artista a adoptat un stil de viață sănătos, fiind vegetariană de ani buni. Pentru cei curioși, vedeta a dezvăluit ce meniu are într-o seară obișnuită.

Ce mănâncă Anca Țurcașiu la cină

Cu un zâmbet de milioane și o frumusețe demnă de coperțile revistelor, Anca Țurcașiu uimește prin forma fizică de invidiat. Se pare că faptul că are o viață alimentară bazată pe fructe, legume și lactate, a ajutat-o pe Anca să arate de milioane. Vedeta a adoptat un stil vegetarian încă de la începutul anilor ’90, după ce a studiat mai multe cărți internaționale. Acestea dezvăluiau avantajele unei alimentații bazate pe legume, fructe și lactate. De atunci, Anca Țurcașiu nu a mai revenit la meniul carnivor.

Deși acest stil de viață nu este pentru toată lumea, artista consideră că pentru ea a funcționat de minune.

”Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!”, a dezvăluit Anca printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

Meniul artistei într-o seară obișnuită foto - Facebook
Meniul artistei într-o seară obișnuită
foto – Facebook

A divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au format un cuplu minunat timp de 22 de ani. Cei doi au împreună și un băiat, pe Radu Cristian. Din păcate, căsnicia nu a mai rezistat, iar artista a făcut anunțul în mediul online, pe contul său de Facebook.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, declara Anca în urmă cu câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...