Ce legatură este între Dan Negru şi Prinţul Charles. Nimeni nu a ştiut până acum (exclusiv)

Nicu Stan 14.02.2021, 20:58

S-a aflat ce legatură este între Dan Negru şi Prinţul Charles. Nimeni nu a ştiut până acum. Care este legătura dintre cele două celebrități, citiți în articolul de mai jos.

Dan Negru a devăluit legătura neștiută dintre el și Prințul Charles. Ce se întâmplă între cei doi

A ieșit la iveală ce legatură este între Dan Negru şi Prinţul Charles, scrie impact.ro. Nimeni nu a ştiut până acum, însă cei doi au fost pe Muntele Athos, separat, dar în același timp. La acel moment, toată presa britanică dezbătea faptul că prințul Charles se afla pe Muntele Athos. Asta se întâmpla pe 20 aprilie 2000.

Muntele Athos devenise o vedetă în sine, în alt sens al cuvântului. Era tot un freamăt, fiindcă cineva cu nume din această lume. Ccu un tată fost creştin ortodox, părea din ce în mai atras de ortodoxie. Nu ştiu dacă Charles a devenit sau nu ortodox, cu acte în regulă.

Un preot român a fost sfetnicul prințului Charles

Pot să vă spun că acolo, pe Muntele Athos, toată lumea ştia că un călugăr ortodox român, pe numele său Dionisie Ignat. Acesta devenise sfetnicul de taină al prinţului britanic”, a declarat Dan Negru.

Duhovnicul Prinţului Charles de pe Muntele athos era Dionisie Ignat, care a trecut la cele veșnice în anul 2004.

Ce vroia să afle prințul Charles de la Dionisie Ignat, printre altele

Prinţul Charles a cerut nişte sfaturi duhovniceşti părintelui Dionisie. Printre altele, cum să îşi păstreze smerenia în condiţiile în care el este capul celui mai prestigios imperiu din lume.

Şi părintele Dionisie i-a spus să îşi aducă mereu aminte de moarte. Să înţeleagă că orice om, bogat sau sărac, are aceeaşi soartă. Moartea. Şi dacă va reuşi să păstreze asta mereu în minte va reuşi să îşi păstreze smerenie”, a declarat Părintele Siluan, în 2018, pentru PRO TV.

Cum s-a îndrăgostit Dan Negru de Muntele Athos

De asemenea, Dan Negru a descoperit chemarea Muntelui Athos după ce a auzit povești de la unele personaje din țară. Nu a vrut să le dea numele, întrucât sunte persoane influente din România.

Pot să vă spun doar atât: e vorba despre oameni influenţi, prezenţi în viaţa publică, cu ajutorul cărora am purtat mai multe discuţii în care subiectul principal s-a învârtit în jurul veţii spirituale, care au sfârşit prin a-mi purta paşii pe Muntele Athos. Şi faţă de care am această datorie de onoare de a le păstra numele doar pentru mine. Fiindcă nu toate lucrurile din această lume trebuie împărtăşite cu ceilalţi”, a spus Dan Negru.

Urmăriți Impact.ro și pe