Ce le-ar fi promis Andrew Tate Dianei Șoșoacă și lui George Simion pentru a-l apăra în instanță. „Va fi foarte bine pentru cariera lor”

Stan Filon 01.03.2023, 13:06
Ce le-ar fi promis Andrew Tate Dianei Șoșoacă și lui George Simion pentru a-l apăra în instanță. „Va fi foarte bine pentru cariera lor”

Andrew Tate face tot posibilul să scape de acuzațiile foarte serioase pe care i le aduc procurorii, iar recent se pare că le-a cerut colaboratorilor lui să-i atragă de partea sa pe politicienii Diana Șoșoacă și George Simion, cunoscuți pentru ferocitatea cu care își apară convingerile.

Ce le-ar fi promis Andrew Tate Dianei Șoșoacă și lui George Simion

Frații Andrew și Tristan Tate sunt cercetați în stare de arest pentru viol și trafic de persoane, însă sunt capabili să facă orice pentru a scăpa de aceste acuzații. Recent, s-a aflat că Andrew Tate le-a ordonat colaboratorilor lui să-i coopteze cumva pe politicienii Diana Șoșoacă și pe George Simion, care să îi susțină nevinovăția, potrivit Reuters, care citează din interceptări telefonice depuse de procurori la dosar. Potrivit sursei citate, Andrew Tate și-a instruit asociații să-i contacteze pe politicienii respectivi și să le spună că dosarul împotriva lui este o înscenare și că, dacă îl sprijină, „va fi foarte bine pentru cariera lor”.

„Transmite-le clar: O să primiți o grămadă de voturi când Tate o să spună că ați fost de partea lui”, a fost mesajul lui Andrew Tate pentru colaboratorii săi, într-o convorbire purtată de fostul kickboxer cu doi dintre asociații săi, pe 28 ianuarie.

Ce le-ar fi promis Andrew Tate Dianei Sosoaca si lui George Simion
Ce le-ar fi promis Andrew Tate Dianei Sosoaca si lui George Simion

George Simion spune că nu a fost contactat de apropiații lui Andrew Tate

Transcrierile convorbirilor interceptate apar într-un document depus la instanță, care nu a fost făcut public anterior, datat 21 februarie, și consultat de Reuters. Jurnaliștii au luat legătura imediat cu George Simion pentru a îi cere un punct de vedere.

George Simion, liderul AUR, a declarat pentru Reuters că nu a fost contactat niciodată de Andrew Tate sau asociații săi și că nu l-ar sprijini public pe Tate dacă i s-ar cere. Întrebat dacă este de părere că lui Andrew Tate i s-a înscenat dosarul, Simion a spus: „Justiția va decide, nu politicienii”. A venit un răspuns și din partea senatoarei Diana Șoșoacă. Un purtător de cuvânt al senatoarei a declarat că dialogurile interceptate sunt „minciuni” cu scopul de a o ataca pe aceasta.

Convorbirile interceptate au avut loc între 28 și 31 ianuarie, potrivit procurorilor. Atât avocații lui Tate, cât și procurorii au refuzat să comenteze subiectul, spunând că este o investigație în curs. Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv luni ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...