Ce l-a rugat fosta soție pe Kamara înainte să plece la Survivor România. Faimosul a uitat imediat cum a ajuns în Dominicană

Anca Manolica, Anca Lupescu 31.01.2023, 21:05

Kamara este unul dintre concurenții intrați mai recent în competiția Survivor România 2023. Acesta este determinat să dea ce e mai bun din el pentru a pleca acasă cu premiul cel mare. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, fosta lui soție a avut o mare rugăminte la el. Ce i-a spus Oana, dar el pare că a uitat cu desăvârșire.

Ce l-a rugat fosta soție pe Kamara înainte să plece la Survivor România

În ciuda faptului că au divorțat în anul 2018, cei doi continuă să își fie alături unul altuia de dragul copilul pe care îl au, micuțul Leon, în vârstă de 8 ani. Înainte de a pleca în aventura vieții lui, la Survivor România 2023, Oana a avut o mare rugăminte la cântăreț.

Astfel, ea i-a spus să nu se certe cu niciun concurent din competiție și că atât ea, cât și fiul lor, îl vor susține necondiționat în lupta pentru marele premiu. Dar acest lucru pare că nu a fost posibil, iar bruneta este chiar cea care a explicat de ce.

„Acum, Kamara mi se pare puțin obosit. El mânca destul de mult acasă, iar acolo nu se hrănește cât trebuie. Mi se pare puțin aerian. Din cauza asta eu îl văd ca nefiind la potențialul său maxim.

Înainte de a pleca de acasă i-am spus să nu se certe, iar el mi-a spus că nu se ceartă, dar uite că acolo este altceva. Kamara este un om care ține cu dreptatea, iar din acest motiv se implică și în unele conflicte”, a spus Oana pentru Click!.

Kamara, la Survivor România
Kamara, la Survivor România

Îl urmărește și îl susține

Fosta soție a lui Kamara a dezvăluit că familia îi urmărește evoluția în competiție, pentru a vedea cum se descurcă la probe. În schimb, fiul lor preferă să se uite mai mult la filmulețele de pe Youtube cu el.

„Băiatul nu se uită la emisiune, nu vrea. Se uită la filmulețe pe Youtube cu tatăl lui. I-am zis de mai multe ori: hai să te uiți la tati la televizor și el: nu și nu. Noi îl susținem pe Kamara necondiționat, ne este dor de el, dar vrem să rămână cât mai mult acolo, de asta s-a și dus. Nu știu dacă o să ajungă până în finală sau o să câștige. El nu s-a dus doar pentru asta, dar o să vedem pe parcurs, cine știe ce o să fie”, a mai spus bruneta.

Înainte de a păși în competiție, fostul component al trupei Alb și Negru a spus în spațiul public că motivul principal pentru care merge să lupte în Republica Dominicană este premiul cel mare, în valoare de 100.000, de euro. Acești bani îi vor putea fi de mare ajutor pentru tratamentele necesare fiului său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...