Ce l-a deranjat pe Cătălin Botezatu la funeraliile reginei Elisabeta. Sfatul pentru Carmen Iohannis

Stan Filon 20.09.2022, 16:27

Cătălin Botezatu a spus ce l-a deranjat la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Celebrul designer a stat cu ochii pe televizor, la fel ca mulți alți români, însă a analizat cu atenție vestimentația președintelui României, Klaus Iohannis, dar și a primei Doamne, Carmen Iohannis. Creatorul de modă a făcut declarații în exclusivitate pentru publicația EGO.ro.

Ce l-a deranjat pe Cătălin Botezatu la funeraliile reginei Elisabeta

Așadar, Cătălin Botezatu a analizat vestimentația președintelui Klaus Iohannis și a soției sale, Carmen Iohannis, prezenți în Marea Britanie, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Șeful de stat și partenera sa de viață au avt două prezențe notabile. Una a fost la dineului de la Palatul Buckingham, unde au participat liderii străini sosiți pentru funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, iar cea de-a doua, luni, la slujba de înmormântare, care a avut loc la Westminster Abbey.

„Pentru întâlnirea de la Palatul Buckingham, președintele Klaus Iohannis a fost bine. Doamna Iohannis însă a avut o problemă cu partea de sus a rochiei, fiind mult prea descoperită. Din punctul meu de vedere trebuia să fie mai acoperită. Ciorapul este bine ales. Ceea ce trebuie să punctez este faptul că rochia nu a fost finisată înainte. Trebuie să țineți cont de acest aspect atunci când mergeți la genul acesta de evenimente. Probabil că Prima Doamnă nu a avut timp pentru o ultimă probă, însă acest lucru nu trebuie să fie o scuză. O astfel de rochie trebuie să cadă impecabil, iar din poze reiese că o trag cusăturile. Părul trebuia aranjat altfel. Nu este locul neapărat pentru o coafură cu un păr lejer”, a declarat Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Ce l-a deranjat pe Catalin Botezatu la funeraliile reginei Elisabeta
Ce l-a deranjat pe Catalin Botezatu la funeraliile reginei Elisabeta

„Nu ai voie cu decolteu”

Acesta a analizat ținutele alese de președintele Iohannis și soția sa pentru slujba de la Westminster Abbey. Șeful statului se pare că a fost din nou impecabil, pe când ținuta Primei Doamne a cam lăsat de dorit, cel puțin din punctul de vedere a lui Cătălin Botezatu.

„Cât despre apariția la slujba de înmormântare, președintele Klaus Iohannis a avut o ținută impecabilă. Prima Doamnă a fost de asemenea bine, însă am de făcut o menționare, și anume că la un astfel de eveniment nu ai voie cu decolteu, chiar dacă în cazul de față vorbim de un decolteu mic. Trebuia un decolteu tip Jackey O, adică foarte apropiat de baza gâtului sau chiar la baza gâtului. Dacă opta pentru un decolteu cu anchior, atunci și acesta trebuia să fie foarte mic. Voaleta nu a fost neapărat cea mai bună alegere în cazul de față. Părerea mea este că trebuia să opteze pentru o pălărie neagră, mai elegantă”, a spus designerul.

Atât la dineu, cât și în ziua funerariilor, Carmen Iohannis a ales creații românești semnate de Andreea Tincu. De altfel, aceasta a ales de fiecare dată să îmbrace piese vestimentare semnate de designeri români atunci când și-a făcut apariția la diferite evenimente festive, alături de președintele Klaus Iohannis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...