EXCLUSIV

Ce interdicție i-a dat Ramona Olaru lui Cătălin Cazacu în perioada relației. Giani Kiriță l-a dat de gol: ”Nu există. Puteai să te impui” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 23.06.2023, 18:43

Giani Kiriță, supărat foc pe Cătălin Cazacu! Fostul fotbalist îl acuză pe prietenul său de trădare! În exclusivitate pentru Impact.ro, cei doi Faimoși au oferit un interviu spumos și ne-au spus despre perioada în care prietenia lor era agățată de un singur fir de ață. Fostul campion la motociclism recunoaște că a greșit! Avem detalii în exclusivitate.

Ce interdicție i-a dat Ramona Olaru lui Cătălin Cazacu în perioada relației

Pe Giani Kiriță și Cătălin Cazacu îi leagă o stransă prietenie din perioada în care cei doi au participat la ”Exatlon” și au făcut parte din echipa Faimoșilor. De atunci, au ținut strâns legătura, însă nu mulți știu că prietenia lor era pe muchie de cuțit, în perioada în care Cătălin Cazacu era profund îndrăgostit! Giani Kiriță și-a certat prietenul în timpul interviului! În exclusivitate pentru Impact.ro, fostul fotbalist a vorbit deschis despre prietenia cu prezentatorul TV.

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu au trecut prin testul suprem al prieteniei!

Fostul mare fotbalist al României și fostul campion la motociclism au trecut prin testul suprem al prieteniei! Giani Kiriță și-a certat prietenul în timpul interviului. Se pare că, în perioada în care prezentatorul TV era profund îndrăgostit de Ramona Olaru, acestuia nu i s-ar fi permis să țină strâns legătura cu prietenul său. Avem toate detaliile în exclusivitate pentru Impact.ro.

Impact.ro: Au existat perioade în care nu ați vorbit sau în care v-ați certat?

Giani Kiriță: Aici intervin eu! Nu am cum, trebuie să îl urechez! A existat o perioadă de timp cam lungă, dacă mă întrebi pe mine…

Cătălin Cazacu: Nu am avut voie!

Giani Kiriță: Lasă că nu ai avut voie! Nu există! Puteai să te impui! El și-a uitat prietenii, eu nu i-am uitat niciodată…Fie că am fost în relații sau nu, eu am ieșit cu prietenii mei.

Impact.ro: Cătălin, adică tu când iubești, uiți de toată lumea?

Giani Kiriță: Bravo! Exact despre asta este vorba! Trebuie să învețe și el din greșeli, serios!

Cătălin Cazacu: Am învățat din greșeli, ce-i drept și sunt aici, mă bucur că mi-am dat seama la timp, în așa fel încât să pot repara greșeala.

Giani Kiriță mai norocos în dragoste decât Cătălin Cazacu?

Spre deosebire de Cătălin Cazacu, lui Giani Kiriță îi merge de minune pe plan sentimental! Fostul mare fotbalist al României se iubește cu o tânără frumoasă în vârstă de 24 de ani. Dacă în urmă cu ceva timp făcea ochi dulci femeilor din showbiz, acum, Maria Alexandra i-a pus capac fostului căpitan dinamovist. Giani Kiriță nu a făcut greșeli față de amicul său, Cătălin!

Impact.ro: Știm că și Giani Kiriță iubește. Tu ai uitat de prietenul tău?

Giani Kiriță: Niciodată, niciodată n-am uitat de el!

Cătălin Cazacu: El a fost mai norocos decât am fost eu în dragsote. Eu am tras paiul scurt!

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe