Ce însemnă când visezi că ești însărcinată. Tot ce trebuie să știi despre acest vis des întâlnit

Daria Petrescu 06.10.2020, 10:01
Ce însemnă când visezi că ești însărcinată. Tot ce trebuie să știi despre acest vis des întâlnit

În general, atunci când visezi că ești gravidă, este de bine. Sarcina în vis poate semnifica mai multe lucruri bune. Important este ca atunci când visezi că urmează să devii mamă, să ai grijă de unele detalii. De altfel, este important să știi că odată cu acest vis, în viața ta vor exista mai multe schimbări pozitive. Acestea au legătură cu dezvoltarea personală. Iată tot ce trebuie să știi despre acest vis des întâlnit.

Ce însemnă când visezi că ești însărcinată. De ce trebuie să ții cont

Dacă găsești un copil în vis înseamnă că ți-ai atins obiectivele propuse și potențialul ascuns.

Gravidă în vis – poate semnifica o dorință

Este posibil ca unele femei să fi avut avorturi spontane și să fi rămas cu dorința neîndeplinită de a deveni mamă. Cu toate astea, ele în mod conștient sau inconștient își doresc totuși să aibe un copil. Însă, ele amână acest moment, pe motivul temerii de responsabilitate.

Atunci când visezi că cineva apropiat așteaptă un copil sau tocmai a născut

E posibil ca dorința să fii mamă să se activeze cumva și presiunea socială să se simtă. Acest lucru se întâmplă Când ai o soră, o colegă sau o prietenă care tocmai a născut. Este cazul și celor care încă sunt gravide și urmează să nască.

Sarcina trebuie să fie un motiv de bucurie
Sarcina trebuie să fie un motiv de bucurie

Ce înseamnă atunci când ești tristă în vis

În cazul în care se întâmplă să visezi că ești gravidă și te trezești tristă s-ar putea să fii nostalgică. Este posibil  să simți dorul de familie sau de copilărie.

Pe de altă parte, atunci când ești fericită în vis atunci câld ești gravidă, acesta este un semn foarte important. Copilul reprezintă inocență, puritate și fericire. Trebuie să ai un pic de curaj și totul va fi bine.
Dacă simți pace, liniște sau optimism înseamnă că te așteaptă lucruri bune, că urmează schimbări pozitive în viața ta

Ce înseamnă dacă visezi că faci un test de sarcină

Dacă viseză ca faci un test de sarcină, acest lucru semnifică teama ta de a avea un copil. Nu te simți pregătită pentru acest pas important. Este foarte posibil ca în viața ta să existe mai multe schimbări importante. Visul îți poate arăta dacă ești pregătită pentru ele.

Ce înseamnă dacă visezi că ești în travaliu

Visele despre travaliu reflectă sentimentele și emoțiile tale legate de noi proiecte sau de oamenii din viața ta. Trebuie să știi că întotdeauna familia va fi alături de tine, mai ales în cazul în care decizia ta de a deveni mama a fost una asumată.

Ce înseamnă dacă visezi că naști

Atunci când visezi că naști, înseamnă că vei depune efort pentru proiectele în care ești implicată. Mai mult , dacă aștepti un copil sau încerci să rămâi gravidă în realitate poate însemna că își dorești un copil De asemenea, ai emoții cu privire la travaliu și la naștere. Trebuie să fii curajoasă.

Ce înseamnă dacă visezi că faci un avort

Dacă ai visat că altcineva făcea un avort, relația cu persoana în cauză devine mai apropiată. În cazul în care ai avut un vis în care avortai ar putea să însemne că ești temătoare și eziți să pleci pe un drum nou în viață.

Urmăriți Impact.ro și pe