Ce înseamnă, de fapt, când visezi o persoană care a murit și ce trebuie să faci în ziua respectivă

Daria Petrescu 17.05.2020, 18:08
Ce înseamnă, de fapt, când visezi o persoană care a murit și ce trebuie să faci în ziua respectivă

Atunci când visezi o persoană care a murit, sentimental este unul de tristețe. Apariția în vis a unei persoane dragi, poate avea numeroase semnificații. Este foarte important ce trebuie să faci în cazul în care se întâmplă acest lucru. Se pare că, persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase. Mai rar sunt visați în perioada lor de boală.

Ce trebuie să faci dacă visezi o persoană care a murit

În cazul în care persoana decedată apare tristă sau îţi lasă senzaţia că nu şi-a găsit liniştea, este foarte bine să mergi la biserică pentru a i se face o slujbă specială prin care să-şi găsească liniştea.

Dacă se întâmplă că visezi o persoană decedată care îţi cere ceva înseamnă că aceasta nu a fost împăcată cu acel lucru pe pământ, iar tu ai obligaţia să-i duci la îndeplinire dorinţa

”Vizitele” din vis au o serie de caracteristici comune
”Vizitele” din vis au o serie de caracteristici comune

În timp ce pentru unii experți semnificația apariției unei persoane dragi, care a decedat, în vis, este învăluită în mister, alții acordă acestor ”vizite” tot felul de explicații.

Ideea principală este, potrivit lui Patrick McNamara, doctor în Psihologie, că ”vizitele” din vis au o serie de caracteristici comune:

– Trăsăturile fizice (vei vedea sau simți în vis dacă persoana decedată este sănătoasă sau bolnavă)

-Trăiri pe care le ai în timpul apariției persoanei devedate (teamă, liniște, angoasă, îngrijorare, etc.).

Potrivit studiilor, persoanele decedate apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sunt visați în perioada lor de boală, în cazul în care decedatul a suferit. De fapt, mereu aceștia apar întineriți, sau mult mai sănătoși și mai viguroși.

De asemenea, persoana dragă care a decedat vine ca să ofere liniște și siguranță celui care o visează. ”Sunt bine și încă sunt cu tine”, este mesajul pe care persoana care are visul îl primește, potrivit Unica.

Ce înseamnă când îți visezi bunica moartă?

Dacă îți visezi bunica moartă, visul poate semnifica dorința și nevoia de sprijin afectiv. Bunica poate fi simbolul îngerului păzitor care te ajută să depășești anumite obstacole.

Ce înseamnă când visezi mortul viu?

Dacă visezi vie o persoană care a murit, visul poate semnifica dorul pe care i-l duci persoanei în cauză. Încerci să treci peste durerea provocată de pierderea persoanei dragi.

 Ce înseamnă când visezi mortul râzând?

Dacă visezi persoana moartă, dar care râde în vis, semnificația visului poate fi că în viața reală te bucuri de o prietenie sinceră și de lungă durată. Visul poate semnifica și faptul că ai o viață liniștită de care ești mulțumită.

Ce înseamnă când visezi că o persoană moartă te îmbrățișează

Dacă luăm în calcul superstițiile, atunci când visezi că o persoană moartă te îmbrățișează, o persoană apropiată ție, înseamnă că aceasta așteaptă ceva de la tine. Poți merge la biserică să îi aprinzi o lumânare ori chiar să dai ceva de pomană.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe