Ce înseamnă când visezi șerpi. Asta urmează să se întâmple în viața ta

Cătălina Burghelea 12.10.2021, 14:07
Ce înseamnă când visezi șerpi. Asta urmează să se întâmple în viața ta

Ai visat șerpi, în ultimul timp? Visele cu șerpi au de multe ori semnificații negative. Șerpii sunt reptile cu o puternică semnificație sfântă. Șarpele îl întruchipează pe cel Rău care i-a oferit Evei mărul păcatului. Dacă ți-au apărut șerpi în vis, iată ce înseamnă asta.

Ce înseamnă cand îți apar șerpi în vis

Din cele mai vechi timpuri, șerpii au fost adorați și blamați peste tot în lume. Tradiția creștină și islamică îi asociază cu răul, în timp ce culturile egiptene îi venerau. Astăzi te învățăm ce înseamnă atunci când visezi șerpi.

Explicațiile unui vis despre șerpi sunt determinate de context. Ce parte a animalului iese în evidență și ce face în timpul visului tău, spre exemplu? Oricum ar fi, am adunat mai multe explicații, astfel încât să poți afla direct semnificația viselor tale cu șerpi.

Pot indica oameni toxici

Unii oameni consideră că aceste animale întruchipează răul, prima explicație a visării despre șerpi se găsește prin faptul că fac aluzie la oameni toxici. De fapt, în argoul popular, simetria viperelor sau a șerpilor este utilizată în raport cu cineva care este rău intenționat sau care dorește rău altor persoane. În acest sens, s-ar putea să visezi șerpi cu referire la o persoană toxică din viața ta. Apariția șerpilor în vis este un mod prin care ești avertizat.

Șarpele poate fi văzut ca un proces de vindecare

Șarpele este un animal mistic care, în multe culturi, însoțește un proces de vindecare. Veninul de șarpe, spre exemplu, este unul dintre numeroasele ingrediente din amestecurile sau poțiunile unor triburi din păduri. În acest sens, visarea șerpilor poate exemplifica un proces de vindecare.

Dacă începi un tratament pentru o boală sau o afecțiune și ai îndoieli cu privire la sănătatea ta sau o persoană apropiată ție trece printr-un proces similar, asocierea cu realitatea se poate concretiza într-o experiență de acest gen.

Dacă visezi șerpi care te mușcă

Lăsând deoparte explicațiile psihanalitice, apariția în vis a șerpilor care te mușcă este întotdeauna legată de o situație amenințătoare. Puține lucruri provoacă la fel de multă teroare, anxietate și panică precum o mușcătură de șarpe. Senzația este mai gravă dacă mușcăturile sunt repetitive. În orice caz, dacă visul se repetă, acesta poate fi luat ca un semnal de alarmă.

Dacă visezi șerpi inofensivi

Visarea unui șarpe inofensiv este legată de calm, liniște și chiar un anumit sentiment de pace. Totul depinde, desigur, de atitudinea ta. Mai poate însemna ceva exotic. Spre exemplu, un nou prieten sau un nou partener care a venit în viața ta.

Dacă visezi șerpi încolăciți

Un șarpe încolăcit în jurul său indică o stare de alertă. Șerpii se îndoaie atunci când sunt pe cale să atace. Dacă visezi șerpi încolăciți poate însemna o situație amenințătoare pe cale să se declanșeze.

În viața reală, șerpii din această poziție te atacă doar atunci când te apropii prea mult. Dacă păstrezi distanța, aceștia vor continua să se onduleze. La fel se întâmplă și în vise.

Dacă visezi șerpi în situații erotice

Șerpii sunt, de asemenea, asociați cu plăcerea. Nu numai prin simbolism, ci și prin contextul în care sunt prezentați. Dacă îi visezi într-un mediu erotic, culoarea lor este foarte intensă și mișcările lor sunt „senzuale”, visul poate poate fi interpretat printr-o prismă erotică.

După cum ai văzut, a visa șerpi are mai multe interpretări. Totuși, fii cu băgare de seamă atunci când asociezi visul tău cu realitatea. Ai putea să întorci spatele unor oameni sau decizii din viața ta care nu au legătură cu lumea viselor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...