Ce înseamnă când visezi că plângi. Semnificațiile puternice ale acestui vis

Emanuela Pană 13.05.2022, 12:06
Ce înseamnă când visezi că plângi. Semnificațiile puternice ale acestui vis

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când visezi că plângi? Semnificațiile unui astfel de vis sunt multiple, iar, în cele mai multe cazuri, poate fi vorba despre un semn bun. Când nu poți să-ți exprimi sentimentele în viața reală, emoțiile se transpun în vise – singurul loc în care te poți elibera cu adevărat de ceea ce simți. Descoperă în continuare mesajele ascunse în visul tău.

Ce înseamnă când visezi când visezi că plângi. Este de bine sau de rău?

Atunci când nu ești tu cel care plânge în vis, trebuie să știi că, de regulă, tot despre ceea ce simți tu în viața reală este vorba. Există posibilitatea să încerci atât de mult să-ți ascunzi sentimentele, încât să devină mai ușor să visezi că altcineva plânge, decât să te vezi pe tine plângând în vis.

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o data să te visezi plângând. Dar, ce înseamnă când visezi că plângi? Există o teorie care spune că oamenii visează opusul a ceea ce li se va întâmpla în viitorul apropiat, însă acest lucru ține foarte mult de simbolurile care îți apar în vis, precum și de capacitatea spirituală a fiecărei persoane de a intercepta astfel de semne într-o stare de conştienţă paralelă.

Simbolistica viselor in care apari plangand
Simbolistica viselor in care apari plangand

În cazul viselor în care apari plângând, există mai multe interpretări legate de lacrimi, ele putând fi atât un semn rău, cât și un semn bun. O explicație ar fi că urmează să primești o veste neașteptată sau că în viața ta urmează să se producă anumite schimbări. Ele se vor dovedi benefice atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Astfel, se obișnuiește a crede că plânsul în somn înseamnă fericire.

Dar, după cum menționam anterior, depinde de fiecare în parte cum alege să atribuie semnalele pe care le primește la nivel inconștient și cum le transportă la nivel conștient.

Cum interpretezi un vis în care altcineva plânge

Dacă peste noapte ai visat că erai extrem de trist și plângeai foarte mult, asta s-ar traduce prin faptul că, la nivel inconștient, primești semnalul că în viața de zi cu zi vei avea parte de evenimente neașteptate, dar plăcute, care te vor surprinde, punându-ți un zâmbet pe buze.

Ce inseamna cand visezi ca tu sau altcineva plange
Ce inseamna cand visezi ca tu sau altcineva plange

Iată cele mai comune situații în care apare plânsul în somn și ce înseamnă asta:

  • Te visezi pe tine plângând – vei avea parte de evenimente vesele și satisfacții în viitorul apropiat;
  • Visezi că ești foarte trist și plângi în hohote – ceva foarte bun ți se va întâmpla în curând, iar un eveniment fericit la care speri de mult se va materializa;
  • Visezi că plânge o fată – te așteaptă probleme financiare mari, pierderi pe care nu le vei mai recupera;
  • Visezi că plânge mama ta – te vei lovi de probleme mari și de situații cu adevărat dificile;
  • Visezi pe cineva plângând – pacea și fericirea se vor așterne în urma unor evenimente nefericite;
  • Visezi că plânge un nebun – este posibil să primești ceva în dar, o surpriză din partea celor dragi la care nu te-ai fi așteptat;
  • Visezi că plângi în liniște – este posibil să aibă loc un eveniment fericit în familie.
  • Visezi că plângi, dar nimeni nu te aude – trăiești un sentiment de neputință în viața reală.

Mesaje ascunse în spatele viselor cu lacrimi. Ce înseamnă când visezi că plângi

La întrebarea ce înseamnă când visezi că plângi mai există și alte răspunsuri, astfel că lacrimile mai pot semnifica şi că nu peste mult timp vei redeveni o persoană fericită și echilibrată din punct de vedere emoțional, mai ales dacă în ultima perioadă te-ai gândit serios la necesitatea de a-ți schimba comportamentul sau de a renunța la anumite obiceiuri dăunătoare.

Mesajele ascunse din spatele viselor in care apare plansul
Mesajele ascunse din spatele viselor in care apare plansul

De asemenea, dacă ai ajuns în punctul în care consideri că anumite persoane nu își mai au locul în viața ta ori că a venit momentul să lași în urmă acele evenimente care nu ți-au adus nimic bun, plânsul în vis este asociat cu abilitatea ta de a trece cu bine peste toate problemele și de a începe un nou capitol al vieții tale, care va fi plin de lumină și bucurii.

Dacă te trezești dintr-un vis în care apari plângând, asta sugerează un alt tip de emoții pe care încerci să le reprimi. Așadar, încetează să te mai minți sau să îi păcălești pe alții în legătură cu ceea ce simți.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...