Ce se întâmplă cu Viorica de la Clejani, internată cu covid la Matei Balș. ”Mi-a fugit pământul de sub picioare”. Și Sorin Oprescu e în spital. EXCLUSIV

Stan Filon 19.09.2021, 12:00
Ce se întâmplă cu Viorica de la Clejani, internată cu covid la Matei Balș. ”Mi-a fugit pământul de sub picioare”. Și Sorin Oprescu e în spital. EXCLUSIV

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat de urgență la Institutul Matei Balş din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus, deși fostul edil s-a vaccinat cu schema completă împotriva coronavirusului. Tot la Matei Balș a ajuns și cântăreața de muzică de petrecere Viorica de la Clejani, care însă nu s-a vaccinat.

Sorin Oprescu și Viorica de la Clejani au fost internați în spital cu covid

Sorin Oprescu s-a simțit rău în ultima săptămână, după cum au confirmat membrii familiei sale. Situația nu s-a îmbunătățit deloc, cu toate tratamentele pe care medicul Sorin Oprescu și le-a administrat, așa că a fost nevoit să sune la ambulanță pentru a cere ajutor.

Trebuie să menționăm faptul că Sorin Oprescu s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin împotriva coronavirusului! Fostul edil a fost în centrul unui scandal, anul trecut, după ce în plină pandemie de coronavirus a convocat la Spitalul Universitar un raport de gardă care nu a respectat deloc măsurile de distanţare. Medicii şi asistentele secţiei conduse chiar de fostul primar Sorin Oprescu s-au întâlnit într-o încăpere a spitalului în care au ţinut şedinţa de dimineaţă.

Sorin Oprescu si Viorica de la Clejani au ajuns de urgenta la spital dupa ce s-au infectat cu coronavirus
Sorin Oprescu si Viorica de la Clejani au ajuns de urgenta la spital dupa ce s-au infectat cu coronavirus

Ioniță de la Clejani a vorbit despre starea de sănătate a soției lui

Imaginile au ajuns pe internet, iar la scurt timp, Spitalul Universitar a devenit un adevărat focar de coronavirus. Dacă atunci se pare că medicul a scăpat neinfectat, acum acesta a contractat temutul virus, iar sursa se pare că o reprezintă chiar Spitalul Universitar. Oprescu este într-o stare stabilă, dar i se fac perfuzii.

Tot la Spitalul Matei Balș a ajuns și cântăreața Viorica de la Clejani. Artista a recunoscut că nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului, însă în ultimele zile s-a simțit rău, iar când a văzut că situația scapă de sub control, a sunat și ea la ambulanță pentru a cere ajutor.

”Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de Covid. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la Matei Balș de trei zile și situația sa e una buna. Am toată încrederea în medici și în asistente că vor avea grijă de soția mea. Viorica nu se vaccinase anti covid, dar lua niște medicamente…așa că vă rog pe toți să luați foarte în serios această boală nenorocită, o boală grea. În prezent Viorica e bine, se simte bine și e în salon, nu la ATI”, a declarat Ioniță de la Clejani, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Elena Merișoreanu a ajuns și ea la Spitalul Matei Balș, din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus. Vedeta ne-a declarat în exclusivitate care este starea sa de sănătate acum, cum se simte și cum a aflat că are coronavirus, declarații pe care le puteți citi AICI.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...