Averea uluitoare pe care o are Alin Oprea de la Talisman. Conturile lui sunt pline, dar trăiește pe banii amantei

Andreea Bisinicu 31.10.2020, 18:12
Averea uluitoare pe care o are Alin Oprea de la Talisman. Conturile lui sunt pline, dar trăiește pe banii amantei

Averea uluitoare pe care o are Alin Oprea de la Talisman. Conturile lui sunt pline, dar trăiește pe banii amantei. Câți bani are fostul component al trupei Talisman. Ce s-a întâmplat cu fosta lui soție.

Cum a rămas Alin Oprea fără averea pe care a strâns-o toată viață

Cum a rămas Alin Oprea fără averea pe care a strâns-o toată viața. Solistul trupei Talisman a strâns, în 25 de ani de carieră, cinci case, conturi de sute de mii de euro și câteva terenuri, oavere estimată la aproximativ 1 milion de euro.

Banii sunt suficienți cât să ducă o viață liniștită și lipsită de griji. Alin Oprea vrea să le ofere copiilor săi o educație aleasă, de aceea a achiziționat un apartament cochet la Londra, unde învață cei doi copii ai săi.

Ghinionul face că divorțul de soția sa Larisa, l-a lăsat lăsat fără bani, deoarece toate bunurile sale sunt trecute pe numele copiilor săi, de acum câțiva ani. Mai mult de atât, conturile bancare erau comune, iar administrator principal era chiar Larisa Oprea care, între timp, i-a retras acestuia dreptul de a scoate bani din cont, scrie Playtech.

Acum, fostul membru al trupei Talisman locuiește cu chirie, după ce soacra lui a schimbat yala casei în care a locuit mai bine de două decenii.

Divortul dintre Larisa si Alin Oprea este cel mai scandalos al anului 2020
Divortul dintre Larisa si Alin Oprea este cel mai scandalos al anului 2020

De ce și-a dat în judecată soția Alin Oprea

Chiar dacă acum Alin Oprea se descurcă, din punct de vedere financiar, cu ajutorul iubitei lui, care are o situație materială foarte bună, solistul este hotărât să recâștige ceea ce îi aparține de drept și să reia controlul asupra vieții sale.

Cântărețul și-a dat în judecată soția pentru ca tot ceea ce i se cuvine să revină în posesia lui. Jumpătatea blondă din Talisman promite că își va susține, în continuare, copiii, cu absolut tot ceea ce au nevoie, în ciuda faptului că aceștia nici nu vor mai audă de el.

Potrivit Cancan, divorțul dintre Larisa și Alin Oprea este unul dintre cele mai aprige din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au propus să facă dezvăluiri incendiare despre episoade de infidelitate, pe care amândoi le-ar fi avut.

Aceștia au avut deja primul termen de judecată și asta după ce nu s-au înțeles la notar. Alin vrea să facă publice toate detaliile din perioada de infidelități ale soției. Pe de altă parte, Larisa spune că va vorbi despre perioada în care cântărețul a plecat de acasă pentru o presupusă iubită. Magistrații vor avea mult de muncă în acest proces.

Totodată, Larisa dorea de multă vreme să se despartă de soțul ei. Aceasta se mutase în Marea Britanie împreună cu copiii lor, chiar în urmă cu trei ani. Aceasta a revenit pe contul de Facebook la numele de fată și i-a mulțumit lui Alin pentru cele mai mult de două decenii petrecute împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe