Ce i s-a întâmplat lui Gheorghe Dincă, imediat ce a ajuns la casa groazei din Caracal. Cum l-au primit vecinii

La aproape două luni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, anchetatorii încearcă să-l determine pe Gheorghe Dincă, principalul suspect în acest caz, să le arate exact ce s-a întâmplat în ziua în care a luat-o pe fată cu mașina și ce s-a petrecut ulterior între ei. În acest sens, oamenii legii și bărbatul s-au întors, în casa groazei din Caracal, dar și în alte locuri specifice, pentru reconstituire. Localnicii nu au fost deloc îngăduitori cu Dincă.

Ce i s-a întâmplat lui Dincă, imediat ce a ajuns acasă

La săptămâni bune de la dispariția Alexandrei Măceșanu, anchetatorii și Gheorghe Dincă au revenit în casa bărbatului din Caracal pentru a reface faptele petrecute în acea zi.

Astfel, luni- 16 septembrie, oamenii legii și principalul suspect în cazul dispariției tinerei s-au întors în casa groazei, locul în care s-ar fi săvârșit violul și crima, dar și în alte importante din anchetă.

Faptele cumplite pe care le-a mărturisit, respectiv a declarat în primă fază în fața anchetatorilor că el le-a omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au atras după sine disprețul tuturor.

Prin urmare, nu este de mirare că, pe traseul ales pentru reconstituire, Dincă a fost huiduit de oameni și a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a calma spiritele în zonă. Furia celor prezenți a fost cu greu calmată.

“Nu e îngăduit așa ceva! Vă rog, dacă vă stă în puțință, faceți ceva pentru această familie. (n.r. familia Alexandrei Măceșanu).

Un copil pur, un copil naiv într-adevăr. O fată cu o puritate deosebită.

Era un copil cuminte. Cum a putut un bărbat atât de în vârstă să profite de ea? Cum a putut să se apropie de un copil așa pur? Cu mintea lui bolnavă …”, a spus, potrivit Antena 3, o femeie revoltată de faptele bărbatului.

Gheorghe Dincă și anchetatorii au revenit în casa groazei din Caracal. Ce i s-a întâmplat bărbatului

Gheorghe Dincă și anchetatorii au revenit în casa groazei din Caracal. FOTO: captură Antena 3

Cum s-au purtat oamenii cu Gheorghe Dincă

Cei strânși în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal l-au taxat dur pe bărbatul care a declarat, inițial, că le-a omorât pe Alexandra și Luiza.

“Nenorocitul!”, au strigat îngroziți vecinii lui Dincă, dar și alți oamenii care au venit să-și arate revolta.

Printre aceștia s-a aflat și bunicul Luizei Melencu, care a încercat să forţeze cordonul de jandarmi şi să ajungă în apropierea casei lui Dincă, unde se desfăşoară reconstituirea faptelor, arată mediafax.ro.

Pentru că nu a fost lăsat să treacă, el i-a acuzat că sunt „criminali plătiţi de stat să nu-şi facă datoria”, conform sursei menționate mai sus.