Ce-i pregătește Adi Mutu lui Ianis Hagi la naționala de tineret. Primele reacții

Marian Cărăvan 10.11.2020, 13:29
Ce-i pregătește Adi Mutu lui Ianis Hagi la naționala de tineret. Primele reacții

Ianis Hagi nu a mai fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi la naționala mare. În schimb, internaționalul român revine la naționala de tineret. România dispută cel mai important meci din campania de calificare la EURO 2021. Selecționerul de la tineret, Adi Mutu, a spus ce așteptări are de la Ianis Hagi.

Primele reacții ale lui Adi Mutu după ce Ianis Hagi a fost convocat la naționala de tineret

Cum obiectivul „tricolorilor” de calificare la turneul final al EURO 2020 nu a fost îndeplinit, după pierderea barajului din Islanda, unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi s-a bazat la naționala mare a revenit acum la echipa de tineret. Naționala U21 a României dispută cel mai important meci din campania de calificare la EURO 2021. România U21 va întâlni Danemarca U21, marți, 17 noiembrie, de la ora 20:30, la Ploiești, pentru calificarea la turneul final EURO 2021 la tineret. Selecționerul Adi Mutu are mari așteptări de la Ianis Hagi, odată cu revenirea acestuia la naționala de tineret.

„Evoluţiile lui Ianis Hagi la U21 au fost întotdeauna foarte bune, excepţionale în anumite meciuri, mai ales la Euro, ceea ce este un lucru îmbucurător pentru noi.

Sper să fie un ajutor pentru echipă, sunt sigur că va veni montat aşa cum trebuie. Îl ştiu şi este un profesionist desăvârşit. Pentru el este important acest meci pentru că poate să dea un restart la ceea ce înseamnă experienţa lui la echipa naţională, şi dacă va face o partidă bună va fi benefică pentru el, atât la echipa naţională mare, cât şi la Rangers”, a spus Adi Mutu.

Adi Mutu isi pune mari sperante in Ianis Hagi
Adi Mutu isi pune mari sperante in Ianis Hagi

Adi Mutu are încredere în Ianis Hagi. O victorie cu Danemarca aduce calificarea la turneul final

Selecționerul naționalei de tineret are așteptări mari de la Ianis Hagi. Adi Mutu este convins că Ianis Hagi va fi pregătit sută la sută la ora meciului decisiv cu Danemarca.

„Orice joc bun îţi dă încredere şi sper ca acest lucru să îl obţină şi el după acest meci. Sunt convins că va fi pregătit sută la sută la ora meciului”, a mai spus Adi Mutu.

O victorie ar califica echipa pregătită de Adrian Mutu la turneul final din Ungaria şi Slovenia, din vara anului viitor.

„O calificare ar însemna un lucru extraordinar pentru cariera mea de antrenor, o încununare a eforturilor şi sacrificiilor pe care le-am făcut şi o bucurie pe care putem să oferim suporterilor”, a mai precizat selecționerul.

EURO 2021 U21 se va disputa între 24 şi 31 martie 2021, în Slovenia şi Ungaria. Cele nouă câştigătoare ale grupelor preliminare şi cele mai bune cinci echipe clasate pe locul al doilea se vor alătura gazdelor Ungaria şi Slovenia la EURO 2021. România este pe locul secund în Grupa 8, iar într-un clasament al locurilor 2 este pe locul 4, cu 13 puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe