Ce i-au furat hoții lui Benone Sinulescu. L-au lăsat fără munca de un an de zile

Nicu Stan, Alexandra Chiric 18.04.2021, 20:28
Ce i-au furat hoții lui Benone Sinulescu. L-au lăsat fără munca de un an de zile

Ce i-au furat hoții lui Benone Sinulescu. L-au lăsat fără munca de un an de zile. Care este paguba totală, citiți în articolul de mai jos.

Benone Sinulescu, călcat de hoți. Infractorii au distrus totul

S-a aflat ce i-au furat hoții lui Benone Sinulescu și l-au lăsat fără munca de un an de zile. Benone Sinulescu şi soţia lui dețin o căsuţă frumoasă în Bârzava, Arad, unde locuiesc de mai mulți ani. Spre supărarea artistului în vârstă de 83 de ani, într-una din nopți, hoţii i-au călcat grădina şi au distrus totul.

Pe lângă flori, hoții i-au distrus celebrului cântăreț şi foarte multe zarzavaturi, legume şi fructe. Tot solarul îngrijit de Nea Beni și soția lui a fost distrus de hoţi. Astfel, munca de mai bine de un an a fost distrusă în scurt timp în noaptea cu pricina, iar cântăreţul a rămas fără nimic.

Benone Sinulescu si sotia sa
Benone Sinulescu si sotia sa

Bandiții i-au distrus solarul lui Benone Sinulescu

”O să am şi anul acesta o producţie frumoasă de roşii. Am avut anul trecut roşii de un 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar nişte bandiţi au intrat acolo şi au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus nişte vecini pe aici. Au smuls tot, nici nu se cunoştea că a fost acolo vreo plantă.

Nu am văzut aşa ceva. Şi atunci am făcut o instalaţie de lumini, de alarmă, că atât ne mai trebuia. Noi ştim cu siguranţă cine a fost, mai bine îi blestemi că şi-au bătut joc de… mă rog. Am şi în jur de 100 de pomi fructiferi, meri, peri”, a declarat Benone Sinulescu la Antena Stars.

Benone Sinulescu avea numai flori rare

Benone Sinulescu şi soţia sa, Leni au, pe lângă plantaţia de fructe şi legume, şi o grădină de flori. Mare parte din aceste flori sunt foarte rare pentru România.

”Eu sunt artist, ea este inginer, dar ea munceşte foarte mult, este foarte pricepută, este fantastică, îi place, are mare satisfacţie atunci când se duce acolo în grădină şi controlează şi solarul, şi partea liberă a naturii şi nouă ne place, ce să mai vorbim. Suntem doi nebuni! Avem în spatele casei o grădină mare şi în faţă avem tot felul de flori, tot felul de rarităţi. Mă rog la Dumnezeu să le meargă bine. Eu şi soţia mea le îngrijim, dar greul ea îl rezolvă că îi place mai mult, mai ales în grădina de legume”, a mai spus Benone Sinulescu, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI