Ce i-ar fi făcut Oana Zăvoranu şoferului care a ameninţat-o cu un cuţit în trafic. Vedeta a fost filmată

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 11.01.2022, 14:20
Ce i-ar fi făcut Oana Zăvoranu şoferului care a ameninţat-o cu un cuţit în trafic. Vedeta a fost filmată

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru personalitatea sa vulcanică și pentru implicarea în numeroase scandaluri de-a lungul timpului. Se pare că venirea noului an nu a schimbat cu nimic toate aceste date, astfel că vedeta a ajuns din nou protagonista unor scene incredibile, în trafic. Oana Zăvoranu a reacționat când un șofer a amenințat-o cu cuțitul, iar imaginile au fost surprinse pe camere.

Ce ar făcut Oana Zăvoranu după ce un șofer a amenințat-o cu un cuțit în trafic

În urmă cu un an de zile, Oana Zăvoranu trece prin momente dificile, după ce și-a pierdut câinele. De asemenea, vedeta a fost protagonistă într-un scandal mai vechi, cu un livrator care i-a lovit mașina. De data aceasta, „Querida” a fost șicanată în trafic. Oana Zăvoranu a reacționat dur după ce un șofer a amenințat-o cu un cuțit. Iar dovada se poate observa pe camerele de filmat.

Oana Zăvoranu începe anul 2022 cu un nou scandal. O serie de imagini dezvăluite în emisiunea Acces Direct de la Antena 1 dezvăluie cum un martor surprinde cel mai recent incident din care face parte și vedeta. Un șofer grăbit și furios a amenințat-o pe frumoasa brunetă, care nu s-a sfiit să reacționeze. Oana chiar a recunoscut că ar fi fost mult mai brutală de atât.

Ce ar fi făcut Oana Zăvoranu șoferului care a amenințat-o cu un cuțit în trafic
Reacția Oanei Zăvoranu, în scandalul cu șoferul agresiv
foto – emisiunea Acces Direct, Antena 1

Cum a ajuns bruneta să reacționeze dur

Aflată într-o vacanță la munte alături de soțul său, Alex Ashraf, și alți prieteni, Oana Zăvoranu a devenit protagonistă într-un scandal periculos. Într-un interviu exclusiv pentru sursa citată, vedeta a recunoscut că s-a temut când șoferul s-a apropiat de ea cu un cuțit. În plus, ea a dezvăluit că bărbatul a jignit-o extrem de rău, menționând-o inclusiv pe regretata Mariana Bănicioiu, mama brunetei, în discuție.

Pentru că nu s-a mai putut abține, Oana Zăvoranu a reacționat și, ieșită fiind din autoturismul său, s-a apropiat de geamul bărbatului care a amenințat-o și l-a scuipat. În plus, ea a mărturisit că, dacă șoferul nu ar fost atât de bine făcut, s-ar fi încumetat chiar să îl lovească cu pumnul în față.

„Logic că prima reacție este să îi dai un pumn în gură. N-am făcut-o, am și vrut să o fac, însă mi se pare că de asta am să merg cu el până în pânzele albe, pentru că așa ceva nu este admisibil. Eu am înțeles, oamenii sunt supărați, din cauza restricțiilor, din cauza pandemiei…”, a spus Oana Zăvoranu.

Potrivit surselor menționate, șoferul care ar fi reacționat agresiv ar fi fost ulterior transportat la secția de Poliție pentru a da mai multe declarații cu privire la acest incident.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...