Ce i-a spus un hoț polițistului în pijamale care tocmai îl prinsese. Comedie ca-n filme pe străzile din Târgu Jiu

Redacția IMPACT 23.06.2020, 09:53

O scenă care pare extrasă dintr-un film de comedie s-a petrecut pe străzile din Târgu-Jiu. Un polițist în pijamale care se afla în concediu a alergat pe stradă pentru a prinde un hoț care încerca să jefuiască o femeie. Ce s-a întâmplat cu bărbatul prins?

Polițist în pijamale, pe străzile din Târgu-Jiu

Un polițist din Târgu-Jiu care se afla în prima sa zi de concediu a reacționat la strigătele de ajutor ale unei femei care era jefuită în plină stradă. Omul legii a luat-o la fugă, în pijamale pentru a-l prinde pe suspect. După o lungă urmărire printre blocuri, polițistul a reușit să-l prindă pe tâlhar. Comicul situației nu se oprește, însă, aici.

Bogdan, polițistul care alerga în pijamale după un hoț, pe stradă. Foto: Facebook/ Sindicatul Europol
Bogdan, polițistul care alerga în pijamale după un hoț, pe stradă. Foto: Facebook/ Sindicatul Europol

După ce a fost prins, tâlharul care a încercat să o jefuiască pe femeie s-a speriat și a amenințat că urmează să cheme poliția, neștiind că Bogdan, bărbatul care l-a prins se întâmplă să fie chiar unul din oamenii legii.

„Poliţist în pijamale, fugind pe străzile din Târgu-Jiu. Dacă întrebaţi cumva cine e poliţistul care a luat-o razna şi de ce, să ştiţi că Bogdan e în deplinătatea facultăţilor mintale şi nici de jogging nu este vorba.

Bogdan alerga în pijamale la 6 dimineaţa prin Târgu Jiu după un bărbat care a tâlhărit o femeie în vârstă, chiar în faţa scării în care locuieşte el. Cu toate că dormea profund, bucurându-se de prima zi de concediu de odihnă, Bogdan a reacţionat la ţipetele femeii care era agresată pentru a fi deposedată de poşetă. După o cursă în viteză printre blocuri, Bogdan l-a prins pe autor și l-a predat colegilor lui care erau în serviciu. ”, au scris, luni, pe pagina de Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Colegii l-au felicitat pe Bogdan pentru acțiunea sa. Mai mult, la postarea respectivă au reacționat sute de români care l-au felicitat, la rândul lor pe reprezentantul Poliției Române.

Urmăriți Impact.ro și pe