Ce i-a spus Dana Săvuică lui Cătălin Măruţă, în direct. Andra ar fi geloasă: “M-a surprins”

Iancu Andreea 10.11.2021, 18:21

Dana Săvuică trece prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență la spital. Vedeta, în vârstă de 51 de ani, are probleme medicale serioase, care s-au acutizat în urmă cu câteva zile. Pentru că o leagă o prietenie frumoasă cu Cătălin Măruță, Dana Săvuică i-a făcut o mărturisire neașteptată prezentatorului, chiar de pe patul de spital. Vedeta a recunoscut totul, povestind totodată și cum a ajuns să intre în operație de urgență.

Dana Săvuică, mesaj neașteptat pentru Cătălin Măruță. Ce i-a spus fostul model în direct

La cei 51 de ani, Dana Săvuică poate fi considerată o femeie extrem de frumoasă, care uimește cu formele sale. Deși la prima vedere nu își arată vârsta, în realitate, vedeta se confruntă cu unele probleme de sănătate. Fostul model a fost diagnosticat cu spondiloză lombară, o afecțiune de care suferă de mai multă vreme, dar pe care a amânat să o trateze. De curând însă, o criză a făcut-o să ajungă de urgență la spital, în operație.

Și pentru că este o bună prietenă a lui Cătălin Măruță, fiind adesea prezentă în emisiunea prezentatorului de la Pro TV, acesta s-a gândit să afle care este starea pe care o are Dana Săvuică după acest impas. Astfel, printr-o legătură telefonică, vedeta a povestit prin ce a trecut. Ceea ce a uimit însă a fost mesajul pe care Dana Săvuică i l-a transmis lui Cătălin Măruță, chiar în direct. Sinceră și mereu dezinvoltă, vedeta nu s-a abținut.

Sunt la spital, mă filmez singură. Îmi tremură mâinile, sunt pe calmante. Săptămâna trecută am venit la tine şi ştii că mă durea piciorul. Sufăr de ceva timp de o spondiloză lombară, mi s-a spus că voi ajunge la neurochirurgie, că mă voi opera. Sâmbătă am dat o fugă la mare, duminică am ajuns acasă şi m-am prăbuşit în baie. Anchilozasem, a recunoscut Dana Săvuică, în intervenția sa de la Pro TV.

Dana Săvuică i-a transmis un mesaj neașteptat lui Cătălin Măruță, în direct
Dana Săvuică i-a transmis un mesaj neașteptat lui Cătălin Măruță, în direct

“Asta m-a făcut să trec de toată frica”

Pentru că a trecut prin clipe extrem de dificile, Dana Săvuică a avut nevoie de un sprijin, iar cei dragi i-au fost aproape. Sora și prietenul vedetei au susținut-o, însă cel mai neașteptat susținător a fost chiar prezentatorul de la Pro TV. Dana Săvuică i-a mulțumit lui Cătălin Măruță pentru faptul că i-a trimis un mesaj de susținere în această perioadă.

Este îngrozitor să fii bolnav, dar să ştii că nu eşti singură, asta m-a făcut să trec de toată frică. Eşti un om foarte mişto, îţi pasă de oamenii pe care îi prezinţi în emisiune, nu e doar despre rating, m-a surprins mesajul tău, a afirmat Dana Săvuică, de pe patul de spital.

Cum a decurs operația fostului model

Diagnosticul primit de Dana Săvuică nu este deloc unul ușor. Vedeta a ajuns înțepenită și cu dureri foarte mari la spital, iar doctorii au decis să o opereze de urgență. Intervenția a durat aproximativ două ore, după ce specialiștii au descoperit o hernie serioasă, ce nu mai necesita amânare. Totuși, Dana va avea nevoie de o lună de zile pentru a se recupera.

Nu eram singură, eram cu prietenul meu şi cu sora mea. Eu urlam de durere, rămăsesem înţepenită, mă durea tot, coloană, nişte dureri… băteam cu pumnii în pereţi, m-au târât în casă cu pătura, am sunat salvarea de la un spital privat. Eu nu mai puteam să stau pe piciorul drept. Şi iată-mă dusă de urgenţă la operaţie. Operaţia a durat cred că vreo două ore, dar nici nu ştiu când am adormit. Am avut o hernie urâtă şi foarte mare. Într-o lună pot să fiu pe picioare, depinde mult de metabolism. Mâine ajung acasă, a mai precizat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe