Ce i-a putut spune o invitată de la “Neatza” lui Răzvan Simion. Matinalul s-a schimbat la faţă: “Nu era un compliment”

Stan Filon 07.05.2021, 13:51
Ce i-a putut spune o invitată de la “Neatza” lui Răzvan Simion. Matinalul s-a schimbat la faţă: “Nu era un compliment”

A fost un moment de senzație la Neața cu Răzvan și Dani! Platoul a fost luat cu asalt de tineri și tinere cu trupuri sculptate de antrenamentele în sala de fitness. Telespectatorii, dar și echipa emisiunii au privit cu toții uluiți la tinerii și domnișoarele veniți să ne arate cum am putea ajunge cu toții, dacă am avea puțină ambiție.

Răzvan Simion a rămas ”interzis”, după un compliment primit de la o tânără în emisiunea sa de la Antena 1

Unul dintre cei încântați de ceea ce a văzut a fost și prezentatorul Răzvan Simion, care a fost impresionat de mușchii flexați ai tinerilor, dar și de formele apetisante ale domnișoarelor. Momentul a fost urmat de un altul. Dansatoarele de la Happy Dance au urmat și ele în platou. Fetele de 18-19 ani au fost apoi intervievate de Răzvan Simion. Acesta le-a întrebat dacă le-a plăcut momentul anterior, când au defilat tineri plini de pătrățele. Ei bine, dansatoarele nu au fost deloc impresionate, deoarece au recunoscut că au și ele acasă manechinii lor.

În schimb, una dintre fete a recunoscut că a preferat să se uite la Răzvan Simion, deoarece face parte ”din generația veche”. Îndrăgitul prezentator a reacționat în stilul său caracteristic. ”Mi se zbate un ochi”, a spus apoi Răzvan, la această mărturisire.

Razvan Simion a ramas ”interzis”, dupa un compliment primit de la o tanara in  emisiunea sa de la Antena 1
Razvan Simion a ramas ”interzis”, dupa un compliment primit de la o tanara in emisiunea sa de la Antena 1

”Nu era un compliment pentru tine”

”Stai linistit, ca nu era un compliment pentru tine, au zis că au așa bărbați cu mușchi acasă, și s-au uitat la tine ca la un dinozaur”, i-a zis și Dani lui Răzvan, după ce una dintre fete a spus că se uită la Răzvan că e ”din generația mai veche”. Așadar, Răzvan Simion a spus că a fost privit cam cum sunt privite exponatele la muzeul ”Antipa”.

Fie că se simte sau nu ca un Antipa umblător, Răzvan Simion are încă trecere la doamne. După ce s-a despărțit de Lidia Buble, vedeta de televiziune nu a stat prea mult timp singur. S-a îndrăgostit rapid de Daliana Răducan, arhitect de profesie.

Relația celor doi a mers tot înainte, așa că s-au mutat recent împreună, iar vedeta de televiziune a început să-și mărturisească sentimentele în public. ”Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport, Daliana Răducan”, a notat Răzvan Simion în mediul virtual, punând și o poză în care el apare stând pe un fotoliu.

Răzvan Simion a preferat să petreacă Paștele acasă, la părinții săi. Dacă celelalte vedete s-au întors din țări precum Dubai cu tolba plină de fotografii memorabile din locurile exotice pe unde au ajuns, Răzvan Simion a mărturisit că nici el nu s-a întors cu mâna goală din vizita făcută părinților săi de la Târgu Ocna. A venit cu 20 de kilograme de sare gemă, numai bună pentru murături.