Ce gătește acasă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite. Le face doar două rețete fiicelor sale

Stan Filon 10.11.2020, 15:23
Ce gătește acasă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite. Le face doar două rețete fiicelor sale

Chef Florin Dumitrescu știe să gătească mii de rețete la cel mai înalt nivel. Este un bucătar de top de atâția ani și a impresionat multe figuri importante din această lume, cu preparatele sale. Ei bine, când vine vorba să-și impresioneze fetițele, acesta are nevoie de două rețete foarte simple. 

Chef Florin Dumitrescu a spus ce gătește el acasă, pentru fetițele sale

Florin Dumitrescu și soția sa au două fetișe acasă, care dau dovadă că sunt foarte pasionate și ele deja de bucătărie, așadar talentul chiar se moștenește. “Oamenii care sunt atrași de mâncare gătesc cu atât de multă pasiune acasă, încât transmit asta și copiilor”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu (31 ani), iar soția lui a venit cu argumente solide în acest sens.

Ava, în vârstă de 6 ani, și Mia, în vârstă de 4 ani, adoră să stea pe lângă părinții lor atunci când aceștia gătesc. Ba chiar au învățat deja cum să facă deserturi cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii, și chiar participă la pregătirea micului dejun.

Florin Dumitrescu a spus ce gateste el acasa, pentru fetitele sale
Florin Dumitrescu a spus ce gateste el acasa, pentru fetitele sale

Paste simple și pizza, specialitatea casei

“În fiecare dimineață, ele bat ouăle pentru omletă. Când avem mai mult timp la dispoziție, pregătim împreună biscuiți și turtă dulce. Pentru noi este deja o tradiție să ne jucăm cu tot felul de forme în bucătărie. Ava este cea mai activă, se implică chiar și când gătește Florin. Stă lângă el, spală fructele, legumele, îi rupe pătrunjelul de pe crenguțe, sau îi curăță usturoi”, a mărturisit Cristina, soția juratului.

Chiar dacă cunoaște mii de rețete, chef Florin Dumitrescu a recunoscut că își cucerește fetițele cu două dintre cel mai simple mâncăuri. “Dacă ar fi după fetele mele, ar trebui să gătesc doar două rețete. Paste fierte, simple, preferatele celei mici, sau pizza, pentru cea mare”, a explicat bucătarul.

Noul sezon special „Chefi la cuțite”, care va debuta pe 30 aprilie, la Antena 1, este dedicat famiilor, așadar va pune în lumină și abilitățile la bancul de lucru ale juniorilor.

Formate din câte patru membri, familiile vor participa în echipă de data aceasta în concursul culinar de la Aantena 1. Concurenții vor încerca să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cea mai talentată familie în bucătărie va pleca acasă cu marele premiu de 10.000 de Euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...