Ce filme și seriale noi apar în luna februarie pe Netflix

Daria Petrescu 09.02.2020, 22:35
Ce filme și seriale noi apar în luna februarie pe Netflix

Netflix a intrat în industria de producție de conținut media, în 2012 și a debutat cu primul serial, Lilyhammer. În ultima perioadă, și-a extins foarte mult atât producția de film cât și de seriale de televiziune de atunci. Luna aceasta, platforma a pregătit noi surprize pentru abonații săi și prezintă filme și seriale de succes.

Pe Netflix apar seriale și filme noi

Pe lângă celebrele seriale și filme urmărite de la începutul anului, pe Netflix apar luna aceasta și o serie de titluri noi.

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în februarie 2020

Locke & Key

Premiera: 7 februarie, NETFLIX

Locke & Key se bazează pe o serie de romane grafice scrise de Joe Hill. Acesta este fiul lui Stephen King, care a moștenit talentul tatălui său și este, de asemenea, autor de volume horror. Locke & Key spune povestea a trei fraţi care, după asasinarea tatălui lor, se reîntorc în conacul familiei, din micul oraș Lovecraft. O serie de chei cu puteri magice îi propulsează într-o aventură în care trebuie să înfrunte un spirit malefic.

Horse Girl

Premiera: 7 februarie, NETFLIX

Horse Girl este un thriller psihologic original Netflix. Acțiunea o are în centru pe Sarah. Este vorba despre  o tânără care preferă compania cailor mai degrabă decât pe cea a oamenilor. Ea are o pasiune pentru serialele polițiste supranaturale. O serie de vise ciudate îi complică viața, iar Sarah va trebui să se străduiască pentru a face diferența dinte imaginație și realitate.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Premiera: 12 februarie, NETFLIX

După succesul comediei romantice „To All the Boys I’ve Loved Before”, Netflix vine cu o continuare. În „To All the Boys: P.S. I Still Love You”, Lara Jean și Peter nu se mai prefac că sunt împreună, ci formează un cuplu în realitate. Lara Jean experimentează entuziasmul primei sale relații, primului sărut, primului Valentine’s Day.

The Last Thing He Wanted

Premiera: 21 februarie, NETFLIX

Filmul este un thriller politic și reunește o serie de nume cunoscute din Hollywood, printre care Anne Hathaway, Ben Affleck și Willem Dafoe. Acțiunea se petrecere în 1984: o jurnalistă de succes din Washington investighează o afacere de arme din America de Sud, dar totul ia o turnură dramatică în momentul în care aceasta descoperă că propriul său tată este capul afacerii.

I Am Not Okay with This

Premiera: 26 februarie, NETFLIX

Poveștile ce implică adolescenți și elemente supranaturale au devenit unul dintre cele mai hot trenduri ale momentului, iar Netflix vine cu un nou titlu ce include ambele elemente. „I Am Not Okay with This” urmărește povestea lui Syd, o adolescentă care, pe lângă sentimente pentru cea mai bună prietenă a ei, descoperă că are şi superputeri. Dramele vieții de liceu și navigarea prin perioada ciudată a adolescenței stau la baza acestui serial pe care Netflix îl prezintă drept „cinic şi ireverenţios”.

All the Bright Places

Premiera: 28 februarie, NETFLIX

„All the Bright Places” aduce porția de romantism a lunii februarie. Filmul urmărește povestea lui Violet și a lui Theodore, doi tineri a căror întâlnire le schimbă amândurora viețile. Cei doi se luptă fiecare cu propriul trecut, însă, după ce se cunosc, realizează că până și cele mai insignifiante momente pot fi, de fapt, importante. Filmul prezintă într-o lumină proaspătă fenomenul depresiei și modul în care acesta impactează relațiile, sunt filmele prezentate pe cosmopolitan.ro.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe