Ce filme și seriale de top vor apărea pe HBO Go în luna august

Daria Petrescu 01.08.2021, 15:16
Ce filme și seriale de top vor apărea pe HBO Go în luna august

Pentru luna august, HBO Go oferă o listă a filmelor și serialelor cu un succes neașteptat de-alungul timpului. Chiar dacă ne aflăm în plin sezon estival și majoritatea timpului îl petrecem în aer liber, cu siguranță în serile răcoroase un film bun este binevenit în momentele de relaxare din familie. Iată ce filme și seriale de top vor apărea pe HBO Go în luna august.

Ce filme și seriale de top vor apărea pe HBO Go în luna august

Pentru cei care nu au Netflix, HBO Go este o alternativă foarte bună. Aici găseşti sute de filme şi de seriale interesante

Perfect 10 (2019)

Tânăra Leigh, o gimnastă de 15 ani,  va trebui să aleagă între visurile ei ca gimnastă și o captivantă lume nouă. Asta după ce,  fratele de a cărui existenţă nu ştia, vine să locuiască alături de ea şi de tatăl său. Pentru a afla ce se va întâmpla cu adolescent, nu ratați filmul Perfect 10, care a avut premiera în 2019.

300 (2007)

Povestea regelui Leonidas și a reginei sale Gorgo s-a petrecut pe vremea în care armata Imperiului Persan decima orice popor care încerca să îi țină piept.

Ajunși la porțile Greciei, persanii au trimis sol regelui spartan Leonidas, oferindu-i întreaga putere dacă acesta va accepta să se plece în fața atotputernicului Xerxes.

Dar neînfricatul lider a adunat cei mai buni luptători ai imperiului său și a pornit la luptă. Armata sa cu 300 de spartani a fost înfrântă, dar lupta eroică a fost un exemplu pentru celelalte popoare greceşti. Un film de excepţie, cu Gerard Butler, Andrew Tiernan, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan şi Rodrigo Santoro.

American Sniper (2014)

American Sniper, care a avut premiera în 2014, este un film classic. Filmul este regizat de Clint Eastwood, cu o distribuţie de excepţie, din care fac parte Bradley Cooper, Sienna Miller, Jake Mcdorman, Luke Grimes şi Keir O’donnell.

Canyon (2020) Povestea pe scurt:

Un scurt-metraj francez, despre un autobuz cu turiști care se află într-o excursie în munți. După o pauză scurtă, o parte din grup suspectează că unul dintre ei lipsește.

În ciuda confuziei, autobuzul nu riscă să lase pe nimeni în urmă, mai ales într-un mediu așa dur. Membrii grupului ezită, au dubii și încep să-și piardă răbdarea.

H Is for Happiness (2019)

Acțiunea se petrece în orașul australian Albany. Este un film classic apreciat de toate vârstele, iar acțiunea vă va trece pprin toate sterile, de la râs, plâns până la multă bucurie și bună discpoziție.

Filmul prezintă povestea emoționantă și sinceră a unei fete de 12 ani. Aceasta e hotărâtă să-și aducă familia înapoi de pe marginea prăpastiei și să readucă fericirea în viețile lor. Filmul este vazat pe cartea „My Life as an Alphabet”.

Ocean’s 8 (2018)

Un  film cu Sandra Bullock, Griffin Dunne, Cate Blanchett, Deidre Goodwin, Anne Hathaway, Daniella Rabbani, Rihanna, Brian J. Carter şi Helena Bonham Carter. La fel care orice film al francizei şi în Ocean’s 8 este vorba tot despre un şaf. Finalul este cu adevărat spectaculos și cu siguranță veți vrea să mai revedeți acest film lansat în 2018.