Horoscop zilnic, 18 august 2022. Zodia care își va face planuri interesante pentru viitor

Astrolog Roxana Lușneac 17.08.2022, 20:55
Horoscop zilnic, 18 august 2022. Zodia care își va face planuri interesante pentru viitor

Ziua de joi, 18 august, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii din horoscop. Dacă pentru Berbeci prima parte a zilei nu este tocmai bună pentru a-și face planuri, nativii din zodia Rac vor putea profita din plin de ea pentru a cunoaște noi oameni și pentru a face noi alianțe. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic, 18 august 2022

Berbec

Încearcă să nu îți faci foarte multe planuri încă de dimineață pentru că lucrurile s-ar putea să ia foarte ușor o altă turnură decât cea așteptată. Aspectele vor fi în favoarea ta mai ales în partea a doua zilei, când prinzi mai multă încredere. Folosește cifra 2 și culoarea roșu pentru mai mult noroc.

Taur

Încearcă să ai mai multă încredere în propria ta intuiție atunci când îți spune să îți deschizi inima sau să prinzi curaj să mergi într-o anumită direcție. Practicile spirituale te ajută să îți găsești curajul, credința și echilibrul. Folosește culoarea albastru cer și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Poți să fie destul de ocupat încă de dimineață, iar anumite situații să te ducă la limita răbdării. Important este să nu concentrezi prea mult asupra sentimentelor negative și să încerci să gândești totul într-un mod pragmatic. Folosește culoarea roșu și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi e o zi bună pentru a cunoaște noi oameni, pentru a face noi alianțe și pentru a te gândi la câteva planuri interesante legate de viitor. Dacă ești singur, e un moment bun pentru a cunoaște o persoană cu care să ai o conexiune aparte. Folosește culoarea roz închis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Leu

Anumite aspecte din sectorul profesional pot să fie prioritare în acest moment, iar aici se pare că ai nevoie de o alianță sau de un susținător care să te sustină să vezi unde sunt soluțiile, dar și oportunitățile. Nu ezita să ceri ajutorul atunci când ai nevoie. Folosește cifra 3 și culoarea galben deschis pentru noroc.

Fecioară

Chiar dacă weekendul este aproape, asta nu înseamnă că nu ai foarte multă muncă sau responsabilității în acest moment. E un moment bun pentru acționa în funcție de intuiția ta, pentru a restabili un echilibru atât în familie cât și la serviciu. Folosește cifra 1 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale te fac să fii foarte sociabil, dar și foarte admirat din punct de vedere social. Poți simți cu adevărat susținerea celor din jur, dar și a marelui beneficiu Jupiter care vine să îți aducă anumite binecuvântări binemeritate. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, 18 august 2022
Horoscop zilnic, 18 august 2022

Scorpion

Aspectele actuale pot să aducă tot felul de surprize plăcute în drumul tău în acest moment. Vibrațiile actuale te inspiră să te întâlnești cu oamenii dragi și să petreci un timp de calitate împreună cu aceștia. Folosește culoarea roșu oranj și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele actuale te ajută să îi poți ghida pe alții atunci când aceștia au nevoie de ajutor spre a-și atinge obiectivele. Karma este cea care îți va întoarce toate intențiile bune pe care le pui asupra celorlalți spre tine. Folosește cifra 5 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi bună în care poți să acționezi conform propriilor tale gânduri și principii fără să îți fie frică de ce ar putea ceilalți din jur să gândească. E un moment bun pentru a stabili limite sănătoase atunci când vine vorba de emoțiile tale. Folosește cifra 4 și culoarea roșu închis pentru mai mult noroc.

Vărsător

Energia actuală este una extraordinară pentru a încerca să meditezi sau pentru a face tot felul de practici prin care să îți arăți recunoștința vizavi de Univers. În partea a doua a zilei te poți bucura de lux sau cel puțin de confort și echilibru. Folosește culoarea galben deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale te fac destul de deschis spre comunicare și negociere atunci când vine vorba de contracte sau de anumite oportunități legate de sectorul serviciului. În partea a doua a zilei vei avea parte de mai multă claritate. Folosește cifra 4 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...