Ce fel de nuntă va avea Roxana Vancea. „Mie nu-mi place hărmălaia”

Mihnea Tălău 30.01.2023, 23:47

Fosta asistentă TV, Roxana Vancea s-au căsătorit civil în 2019 cu Dragoș Paiu. Planurile sunt făcute pentru ca cei doi să ajungă anul acesta și în fața altarului. Roxana și-a dorit ca botezul lui Zian, fiul lor, și nunta să fie evenimente separate. Și fără hărmălaie.

Planurile de viitor în familia Roxana Vancea, Dragoș Peiu

Dragoș Paiu a dezvăluit în exclusivitate pentru Playtech.ro, că nunta va fi restrânsă, mirii dorindu-și să se bucure în tihnă de moment și nicidecum să organizeze o petrecere grandioasă, așa cum s-a încetățenit în lumea showbiz-ului.

De când s-au întâlnit într-o sală de sport, Roxana și Dragoș formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Din toamna lui 2021, De când a devenit mamă, în toamna lui 2021, fosta asistentă TV se ocupă îndeaproape de Zian, dar și de Milan, fiul soțului ei dintr-o relație anterioară. Ea îl iubește pe micuț ca pe propriul copil, fapt ce îl bucură nespus pe Dragoș Paiu, instructor de fitness, cunoscut drept Syko.

Tinuta indrazneata aleasa de Roxana Vancea la botezul fiului sau. Imagini cu fosta vecina de la Neatza

Cel puțin deocamdată, un lucru este sigur. Familia va rămâne în formula actuală.

”Nu mai am în plan niciun copil. Îmi ocupă tot timpul, jumătate de an mi s-a părut că i-am răpit lui Milan foarte multe momente, în care noi puteam să mergem, să facem lucruri și am fost condiționați de faptul că bebe e prea mic și nu putem să mergem.

Chiar dacă am plecat cu el de la două luni, am fost cu el în piscină la munte, într-un hotel, dar mi s-ar părea că îi țin oarecum pe loc pe Milan și pe Zian”, a afirmat Roxana Vancea într-un interviu anterior.

Soțul este și el de părere că sunt suficienți doi moștenitori, Milan și Zian. Cu toate că mulți bărbați își doresc să devină tați de fete, Dragoș Paiu este convins că, în cazul în care vor mai avea un copil, acesta va fi tot băiat.

,,Da, sunt mândru (n.r.- de cei doi băieți). Nu e adevărat, eu vreau să fim numai băieți și 100% dacă voi mai avea un copil, ceea ce sper că nu, dar nu știi ce se va întâmpla, va fi tot băiat. Așa că stați liniștiți, fete nu vor exista la mine în casă”, a spus Dragoș Paiu.

Nunta, la fel de discretă ca botezul copilului

Cât despre nunta din acest an, ei spun că nu s-a stabilit o dată fixă. Vor face doar o mică reuniune în ziua cea mare, la fel ca la botezul lui Zian, când au participat familia, rudele și câțiva prieteni.

,,Nu s-au schimbat planurile, vrem să facem nunta, căsătoria religioasă, doar că va fi ceva foarte restrâns și va fi un moment foarte intim, la modul: noi, nașii și preotul, ceva de genul acesta. Pentru că nu ne place hărmălaia, noi nu suntem pompoși, noi suntem mai așa pe modă veche, lasă, mă, să fie bine!”, a conchis soțul Roxanei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...