EXCLUSIV

Interdicția pe care trebuie să o respecte Roxana Vancea până la aniversarea de doi ani a fiului ei. „Nu am voie” (Exclusiv)

Stan Filon 17.09.2022, 13:52
Interdicția pe care trebuie să o respecte Roxana Vancea până la aniversarea de doi ani a fiului ei. „Nu am voie” (Exclusiv)

Roxana Vancea a vorbit despre interdicția pe care o are, până împlinește fiul său vârsta de doi ani. Frumoasa vedetă a renunțat la cariera sa din televiziune, imediat după ce s-a căsătorit. La scurt timp după, a venit pe lume și Milan, băiețelul său care tocmai ce a împlinit 10 luni. Vedeta este căsătorită cu Dragoș Paiu, cu care împarte bune și rele de câțiva ani.

Interdicția pe care trebuie să o respecte Roxana Vancea până la aniversarea de doi ani a fiului ei

Frumoasa Roxana Vancea a devenit cunoscută în România, după ce a ocupat funcția de „vecină” în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Vecina a devenit și mai populară după ce a avut o relație cu actorul Mihai Bendeac. Acesta chiar spunea la vremea respectivă că Roxana Vancea este femeia lângă care vrea să îmătrânească. Lucrurile nu au mers chiar în această direcție, iar cei doi s-au despărțit.

Frumoasa brunetă trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Dragoș Paiu, căruia i-a dăruit un băiețel minunat, pe nume Milan. Cel mic de-abia a împlinit 10 luni, iar mama sa nu are voie să încaseze niciun alt venit, deoarece primește indemnizație de creștere a copilului, până când micuțul împlinește vârsta de doi ani.

Interdictia pe care trebuie sa o respecte Roxana Vancea pana la aniversarea de doi ani a fiului ei. Nu am voie
Interdictia pe care trebuie sa o respecte Roxana Vancea pana la aniversarea de doi ani a fiului ei. Nu am voie

Ce nu are voie să facă vedeta

Așadar, Roxana Vancea nici nu se gândește să revină în televiziune, cel puțin până nu împlinește cel mic vârsta de doi ani. Vedeta a recunoscut că nu are voie nici măcar să apară în vreo reclamă, deoarece ar însemna un venit suplimentar și așa ar rămâne fără indemnizația lui Milan. 

„În TV nu mă mai întorc. Am indemnizație până când copilul face doi ani, stau pe dreapta momentan, nu am voie să am alte venituri până atunci, nici măcar din reclame. Am început să merg la sală, atunci când sora mea nu-i în delegație și poate sta cu băiețelul care astăzi a făcut zece luni. În rest fac sport în casă”, a declarat Roxana Vancea pentru Playtech.ro. Citiți întregul interviu acordat Playtech.ro AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...