Ce făcea, de fapt, Elon Musk în timp ce toată România îl știa la castelul Bran. Planurile miliardarului, date de gol de apropiați

Badea Violeta 31.10.2022, 19:04

Zilele acestea, toată lumea a vuit la auzul veştii că Elon Musk ar organiza o mega-petrecere de Halloween la Castelul Bran. În presă au apărut numeroase informații referitoare la marele eveniment. S-a spus că pe lista sa s-ar afla numeroși invitați de seamă, nume sonore de la Hollywood, dar și unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Iată însă, ce făcea, de fapt, fondatorul Tesla în timp ce toată România îl știa la Castelul Bran!

A fost sau nu Elon Musk în România

Sâmbătă, pe data de 29 octombrie, presa anunța că Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru a organiza o petrece de pomină, așa cum se cade de Halloween.

De asemenea, se vehicula că pe lista de invitați s-ar regăsit nume importante din cinematografia internațională, dar și cei mai importanți miliardari ai lumii.

Ei bine, deși toți românii au crezut în venirea fondatorui Tesla în țara noastră și mulți au spus că acesta a fost impresionat de povestea Castelului Bran, acesta nu a sosit niciodată în România.

Acest lucru a fost confirmat și de către unele surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, instituții care ar fi trebuit să cunoască intrarea unor cetățeni americani în țară, potrivit Libertatea.

Elon Musk

Ce a făcut Elon Musk în weekend

Zilele acestea, Elon Musk a decis să facă câteva concedieri la Twitter, după cum au dezvăluit pentru „The New York Times” patru persoane care au cunoștință despre acest lucru.

Angajații ar urma să fie dați afară până la 1 noiembrie, data când aceștia ar fi trebuit să încaseze dividende de la companie, o practică ce se înscrie în cadrul politicii de recompensare a lor.

Prin concedierea lor, fondatorul Tesla ar scăpa de aceste plăți, notează sursa menționată mai sus. De altfel, Elon Musk l-a dat afară și pe directorul general al companiei, Parag Agrawal, dar şi pe alţi doi oficiali de top.

Este vorba despre directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde. Momentan, nu se știe cu exactitate numărul angajaților care vor fi concediați. În prezent, Twitter are un personal format din circa 7.500 de oameni.

Sâmbătă, Elon Musk a intrat pe Twitter și a scris. „Pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte sunt unele dintre marile bucurii ale vieții”.

În tot acest timp, în țara noastră se zvonea că miliardarul ar organiza o petrecere de Halloweenul la Bran, iar mesajul i-a făcut pe români să creadă că miliardarul a încercat deja mâncarea noastră tradițională. Numai că, după cum arată „New York Times”, noul proprietar al Twitter este destul de ocupat în America.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...