Ce face Viviana Sposub când fetiţele Andreei Bălan sunt acasă la George Burcea. Cântăreaţa va înnebuni cand va afla

Stan Filon 12.11.2021, 10:58

Este scandal în toată regula între Andreea Bălan și Viviana Sposub. Cele două femei din viața lui George Burcea au ajuns la cuțite din cauza copilelor pe care cântăreața le are cu George Burcea. Chiar dacă cei doi s-au despărțit de ceva timp, au făcut un pact în ceea ce le privește pe micuțele Clara și Ella, care acum se pare că a fost încălcat, mai ales după ce s-a aflat ce face Viviana Sposub când fetițele Andreei Bălan sunt în preajma ei.

S-a aflat ce face Viviana Sposub când fetiţele Andreei Bălan sunt acasă la George Burcea

În ultima perioadă, Viviana Sposub a publicat mai multe fotografii în care apare alături de fetițele iubitului său,George Burcea. Bruneta a spus că se distrează de minune atunci când copilele sunt la tatăl lor și face tot posibilul ca fetițele să se simtă bine. Recunoaște că și ei îi place mult să le aibă în preajmă.

”Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm eu și George pe cât posibil să profităm de fiecare secundă, să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități. Apropo, fetele îmi spun Vavi. Nu știu, e un sentiment extraordinar. Nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat și e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă”,  a spus Viviana Sposub pe Instagram.

S-a aflat ce face Viviana Sposub cand fetitele Andreei Balan sunt acasa la George Burcea
S-a aflat ce face Viviana Sposub cand fetitele Andreei Balan sunt acasa la George Burcea

Andreea Bălan s-a supărat și și-a sunat avocata

Ei bine, distracția din familia lui George Burcea îi dă dureri de cap Andreea Bălan. Imediat după ce a văzut fotografii în care cele două fetițe ale sale se distrează copios alături de George Burcea și de Viviana Sposub, a pus mâna pe telefon și și-a sunat avocatul.

Viviana Sposub a fost dată în judecată deoarece s-ar folosi de imaginea fetițelor Andreei Bălan. Mai mult, se pare că Andreea Bălan avea o înțelegere cu George Burcea. Cei doi foști soți s-ar fi înțeles ca niciunul dintre ei să nu le prezinte partenerii de viață celor două fetițe, cel puțin în următorii 4-5 ani. George Burcea a încălcat promisiunea, însă cea care s-a ales cu un proces este…Viviana Sposub.

”Am fost sunată de către avocata mamei și înștiințată că sunt dată în judecată pentru că „mă folosesc de imaginea copiilor”. Stăteam cu telefonul la ureche și pregăteam băița fetelor. Ăla a fost momentul în care am decis să nu mai tac!”, a declarat Viviana Sposub printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe