Câți bani au câștigat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute. Suma pentru care riscă să intre la închisoare

Stan Filon 12.08.2021, 14:22
Câți bani au câștigat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute. Suma pentru care riscă să intre la închisoare

S-a aflat câți bani au câștigat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute! Cei doi s-au ales cu un dosar penal, în urma căruia ar putea ajunge la închisoare între 3 luni și 3 ani, ori ar putea primi o amendă de nu mai puțin de 150.000 de lei.

Brigitte și Florin Pastramă nu prea au câștigat din afacerea cu măști contrafăcute, dar au dosar penal

La jumătatea anului trecut, în plină pandemie de coronavirus, Brigitte și Florin Pastramă au investit în măști de protecție care aveau însemnele unor firme renumite. Cei doi au crezut că se vor umple de bani, deoarece era o adevărată penurie de măști de protecție și credeau că toată lumea va da năvală să cumpere măști de firmă, pentru a ține departe coronavirusul.

Ei bine, situația nu a stat deloc așa. Acum s-a aflat că măștile de protecție erau contrafăcute. Așadar, firmele care apăreau pe măștile de protecție nici nu au produs vreodată așa ceva, iar cei care le-au cumpărat se simțeau în siguranță, dar de fapt nu erau protejați mai deloc în fața virusului.

Brigitte si Florin Pastrama nu prea au castigat din afacerea cu masti contrafacute, dar au dosar penal
Brigitte si Florin Pastrama nu prea au castigat din afacerea cu masti contrafacute, dar au dosar penal

Brigitte are probleme și cu celebrul Philipp Plein

Oamenii legii au intrat pe fir și le-au făcut imediat un dosar penal celor doi soți foarte vizibili în showbizz, mai ales că aceștia au făcut  reclamă agresivă pe rețelele de socializare, dar și-au expusprodusele și pe site-ul un retailer cuniscut din România.

Din datele publicate de wowbiz.ro, se pare că afacerea a fost una destul de păguboasă. pe lângă faptul că nu prea au făcut bani, cei doi s-au ales, cum spuneam, și cu un dosar penal. Din datele oficiale Mondo Kids Expert SRL, firma care comercializa măștile, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 374.730 lei, la jumătatea celei din anul precedent. Profitul a fost și el mic, adică 85.202 lei (17.000 de euro) însă datoriile firmei au crescut la peste un milion de lei. Mai mult decât atât, pe firma respectivă mai funcționează și un loc de joacă pentru copii, pe care bruneta îl deține de ceva timp. Așadar, profitul este posibil să vină din acea afacere.

Brigitte mai are probleme și cu celebrul designer Philipp Plein. Acesta s-a plâns că bruneta ar vinde produse de-ale sale fără a avea vreun dreptîntr-un centru comercial din București. Mondena a primit interzis să mai vândă produsele de marcă ale designerului, până la soluționarea cauzei în instanță.

Brigitte Pastramă a mai ajuns în fața judecătorilor și la începutul anilor 2000, când a fost găsită vinovată pentru tâlhărie după ce și-a agresat doi angajați pe care îi suspecta că o furau. Bruneta a stat după gratii timp de doi ani de zile.