Ce face și cum arată noul iubit al Andreei Antonescu. Acesta este al doilea bărbat cu care s-a afișat în public, după ce a anunțat că divorțează

Diana Radu 09.07.2020, 10:24

Andreea Antonescu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după relația presărată cu despărțiri și împăcări cu Ștefan Manolache sau Prințul Taxiurilor, așa cum mai este numit. Cântăreața a fost surprinsă în Vama Veche alături de noul său iubit.

Cu cine se iubește Andreea Antonescu

Deși este încă măritată în acte, Andreea Antonescu are un nou iubit. Numele acestuia este Dragoș Borcanea și este un fotograf profesionist, care este cu patru ani mai tânăr decât artista. Cei doi au fost surprinși în weekend în Vama Veche, alături de Andreea Bălan și noul ei iubit, Tiberiu Argint.

Așadar, solistele trupei Andre au dau startul împreună unui nou început. Până ce divorțul cu soții lor se va oficializa, cele două au întâlnit deja alți bărbați. De asemenea, chiar ele declarau la un momendat că: „„Am zis că viața noastră acum începe, după divorț, divorțuri! Acum începe viața noastră”.

andreea antonescu, iubit, divort
Cu cine se iubește Andreea Antonescu

Reporterii de la Cancan le-au surprins pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu la mare cu noii lor iubiți. Cele două cântărețe par a fi mai fericite ca niciodată. Însă, dacă jumătatea blondă a trupei Andre nu s-a sfiit să se sărute și să se îmbrățișeze cu Tiberiu, Andreea Antonescu a fost ceva mai rezervată și a preferat doar să se țină de mână cu Dragoș.

Andreea Antonescu și-a găsit alinarea după despărțirea de soțul ei, Traian Spack în brațele lui Ștefan Manolache, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea. Însă, cei doi s-au despărțit după doar cinci luni.

„Fiecare dintre noi am intrat în această relație cu niște bunuri, cu care vom și ieși. Ne-am separat civilizat, pentru Sienna lucrurile nu se vor schimba, ea a știut că familia noastră este un pic altfel față de părinților colegilor. Pe tati îl percepe în State, marea majoritate a timpului el e acolo. Nu i-am spus direct și oficial, nu are rost să îi explic ce înseamnă un divorț. Cel mai greu moment cu siguranță a fost decesul tatălui lui, eram însărcinată în luna a șaptea, a fost un lucru șocant. Mi-a fost greu să duc sarcina la capăt. A fost perioada care ne-a unit”, a declarat Andreea Antonescu într-un interviu mai vechi.

Urmăriți Impact.ro și pe