Ce face și cum arată Lorenzo Lamas, după 5 căsnicii eșuate. Pasiunea nebănuită a actorului, la 62 de ani

Madlen Moraru 29.07.2020, 12:22

Actorul Lorenzo Lamas are în prezent vârsta de 62 de ani. Cunoscutul star de la Hollywood peste nu mai puțin de 5 căsnicii, toate eșuate. Din câte se pare, toate acestea nu l-au demoralizat. Ba din contră, pentru că actorul e mai activ și optimist ca oricând.

Ce face și cum arată Lorenzo Lamas acum, la 5 căsnicii eșuate

Lorenzo Lamas are la activ foarte multe producții cinematografice în care a jucat, 5 mariaje nefericite, dar și o serie de operații estetice. Toate aceste transformări l-au făcut pe cunoscutul actor să devină aproape de nerecunoscut, în ultimii ani. Românii și-l amintesc cu siguranță din cunoscutul serial Renegatul, în care se afișa cu mușchii și pletele la vedere. Rolurile sale i-au adus foarte multă faimă, încă din anii ’80.

Ce face și cum arată Lorenzo Lamas, după 5 căsnicii eșuate. Pasiunea nebănuită a actorului, la 62 de ani
Lorenzo Lamas a divorțat și de a cincea soție, Shawna Craig

Actorul de 62 de ani are o pasiune total nebănuită

După ce a renunțat la actorie, în favoarea unei alte ocupații, Lorenzo Lamas și-a surprins fanii și prin acest aspect. Totodată, a divorțat de a cincea soție a lui, Shawna Craig, în vârstă de 32 de ani, încă din 2018. Mariajul lor a debutat în 2011, dar se pare că femeia l-a înșelat cu David McIntosha. Mai este cunoscut că tânăra s-a oferit să poarte sarcina fiicei cele mari ale lui Lorenzo Lamas.

În urmă cu câțiva ani, Shayne Lamas, la rândul ei actriță, nu putea avea copii. Este vorba despre fiica din a doua căsnicie a starului din Renegatul. Medicii i-au realizat o operație de extirpare a uterului după ce în 2014 a pierdut o sarcină. La acea vreme, Lorenzo Lamas a fost profund impresionat de gestul făcut de cea de-a cincea soție a lui, Shawna Craig. Potrivit celor de la viva.ro, actorul a renunțat la această carieră, deși averea lui era estimată în urmă cu doi ani la 4 milioane de dolari.

De curând, Lorenzo Lamas și-a luat fanii prin surprindere și a postat o fotografie cu noua lui iubită. Totodată, acesta a preferat să își ia o licență de pilotat avioane și s-a ocupat multă vreme de această pasiune.

Urmăriți Impact.ro și pe