Ce face Ronaldo după ce pierde un meci important. Georgina l-a dat de gol pe fotbalist

Iancu Andreea 03.03.2021, 21:02
Ce face Ronaldo după ce pierde un meci important. Georgina l-a dat de gol pe fotbalist

Cristiano Ronaldo se numără printre cei mai apreciați sportivi ai lumii, după rezultatele remarcabile din cariera sa de fotbalist, dar și datorită activităților din afara terenului. Deși se bucură de o popularitate uimitoare, CR7 este până la urmă om și în ciuda celebrității sale, are momente de cădere. Georgina, partenera sa, a dezvăluit ce face Ronaldo după ce pierde un meci cu greutate, dar și care sunt impedimentele vieții de vedetă.

Georgina Rodriguez: „Cristiano nu poate merge la cumpărături”. Care sunt dezavantajele celebrității

Actualul atacant al formației Juventus Torino s-a remarcat pe terenul de fotbal, fiind considerat unul dintre cei mai buni sportivi. Cunoscut de întregul mapamond, Ronaldo resimte celebritatea ca o obligație de a ține ștacheta sus. Dincolo de performanțele sale sportive, fotbalistul este până una alta un familist convins, iubind să petreacă timpul cu cei dragi. Din păcate, faptul că este o vedetă nu îi permite să se bucure pe deplin de activități care pentru oamenii de rând sunt considerate banale.

Într-un interviu acordat unei publicații străine, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre dezavantajele vieții de star. Popularitatea sportivului vine la pachet cu mai multă precauție și deci cu mai puțină bucurie când vine vorba de activitățile cotidiene.

Nu, Cristiano nu poate merge la cumpărături, dar în ultimul timp, dat fiind faptul că am purtat mască, am mai reușit să fugim să facem câteva cumpărături. Acum câțiva ani am reușit de câteva ori chiar să mergem la cinema. Este un tată exemplar și cel mai bun soț pe care l-aș fi putut avea. Fără îndoială, familia e prioritatea mea. Copilul și soțul meu au întotdeauna întâietate. Am mare grilă de ei, cu toată dragostea, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu acordat Sports Week.

Cum reacționează starul portughez atunci când pierde pe terenul de fotbal
Cum reacționează starul portughez atunci când pierde pe terenul de fotbal

Ce face Ronaldo după ce pierde un meci important. Iubita sa a dezvăluit secretul fotbalistului

Portughezul, în vârstă de 36 de ani, considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii, are și momente de cădere. În ciuda experienței sale, unele meciuri se văd diferit din teren. Perfecționist din fire, Ronaldo are perioade în care evoluțiile sale sunt sub nivelul propriilor așteptări. Fotbalistul apelează însă la atitudinea de învingător și nu se dă bătut nici chiar atunci când greșește. Georgina a dezvăluit că starul lui Juventus Torino își acceptă înfrângerile, însă privește eșecul ca pe o oportunitate de a progresa.

Cristiano e foarte matur. Evident că, dacă un meci nu iese așa cum își dorește, nu e o rază de soare, dar știe că așa e în fotbal, uneori câștigi, alteori pierzi. El acceptă asta și încearcă mereu să progreseze. Are o mentalitate, un spirit… m-a surprins complet. Este auto-critic, responsabil și iubește ceea ce face. Adică mixul perfect, a transmis Georgina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...