Ce face Marcel Pavel la o lună de când s-a vindecat de coronavirus. Artistul a făcut schimbări majore

Madlen Moraru 06.08.2020, 17:09
Ce face Marcel Pavel la o lună de când s-a vindecat de coronavirus. Artistul a făcut schimbări majore

Marcel Pavel a făcut declarații neașteptate. Artistul de renume s-a vindecat de coronavirus, după ce a fost atins de pandemie. Numele cântărețului a fost în atenția publicului timp de câteva luni, după ce s-a aflat că s-a infectat cu noul virus. Totodată, în cadrul postului de televiziune Antena 1 se stârnise inițial un real scandal. Când solistul și-a anunțat diagnosticarea, atât alte vedete din show-ul Te Cunosc de Undeva, dar și mai mulți membri din staff au aflat la rândul lor că s-au molipsit.

Ce face Marcel Pavel la o lună de când s-a vindecat de coronavirus

Marcel Pavel a traversat o perioadă dificilă, fiind inclusiv internat în spital, ulterior diagnosticării cu coronavirus. În prezent, cântărețul a mărturisit ce face, dar și cum se simte, din punct de vedere fizic. Diagosticarea cu coronavirus a venit în timpul filmărilor pentru cel mai nou sezon Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1.

Emoțiile au fost mari, când a făcut testul, și pentru prezentatoarea Andreea Bălan, ce avusese legătură directă cu solistul de 60 de ani când se aflau pe platoul de filmare. Scandalul legat de diagnosticarea lui Marcel Pavel a fost extins și în mediul online. Mulți internauți, dar și Cozmin Gușă, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, l-au acuzat că ar fi mințit în legătură cu faptul că a avut coronavirus. Artistul a fost foarte deranjat de toate acuzațiile primite, susținând în repetate rânduri că boala sa a fost cât se poate de reală.

Ce face Marcel Pavel la o lună de când s-a vindecat de coronavirus. Artistul a făcut schimbări majore
Marcel Pavel a transmis cum se simte după ce în urmă cu o lună de zile a primit vestea din partea medicilor că suferă de coronavirus

Artistul a făcut schimbări majore

Marcel Pavel a recunoscut că după ce a fost diagnosticat cu coronavirus a făcut schimbări foarte mari în viața sa. Cea care i-a fost alături și la revenirea acasă, după perioada petrecută în spital, a fost soția lui, Violeta. Aceasta s-a asigurat că solistului nu i-a lipsit nimic, solistul fiind de părere că alimentația a jucat un rol important în perioada de refacere.

„Soţia îmi găteşte doar fără sare, după ce am scăpat de coronavirus, dar tot gustoasă este mâncarea, chiar şi fără ingredientul minune.”, a povesit Marcel Pavel.

„Nu puteam sta în picioare, aveam ameţeli, nu am mâncat 7 zile, nu puteam să respir, aveam senzaţia că mă sufoc. Am şi acum o durere surdă la spate, simt un junghi în spate când respir adânc”, mai povestea Marcel Pavel, potrivit Viva.ro.

„Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plămân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. Am fost la un pas de moarte, dar doctoriţa mi-a spus toate acestea de-abia după ce m-am întremat.”, mai afirma cântărețul, despre simptomele experimentate.

Urmăriți Impact.ro și pe