Dezvăluire surpriză despre Laurențiu Reghecampf în presa din Azerbaidjan. Cum vrea antrenorul să se întoarcă la FCSB

Mihnea Tălău 11.11.2022, 18:51
Dezvăluire surpriză despre Laurențiu Reghecampf în presa din Azerbaidjan. Cum vrea antrenorul să se întoarcă la FCSB

Antrenorul Laurențiu Reghecampf  nu va mai continua la Neftci Baku, dezvăluie presa din Azerbaidjan. Aceasta susține că românul își dorește să revină în Superligă, la FCSB.

Azerii nu vor să plătească clauza de reziliere

Lui Reghecampf nu i-a mers bine în Azerbaidjan. Ajuns în vară la Neftci, a ratat calificarea în grupele Conference League și echipa e departe de titlu. Ea se află pe locul 3 în campionat, la 13 puncte de liderul clasamentului, Qarabag.

Reghecampf a făcut mai multe concesii pentru a reveni la Steaua. A eșuat în Azerbaidjan și nu se mai vede continuând la Neftci. I-a trimis un mesaj lui Gigi Becali, patronul Stelei, în care i-a spus că nu-l interesează condițiile financiare și că e gata să semneze un contract în alb”, au notat azerii de la portinfo.az.

Conducerea echipei din Baku nu l-a demis pe antrenorul român întrucât în contract există o clauză de reziliere în valoare de 150.000 de euro, o sumă pe care clubul nu vrea s-o plătească, scrie gsp.ro.

Îl readuce Gigi Becali pe Laurențiu Reghecampf la FCSB? Ce spune antrenorul despre relația cu patronul echipei

Palmaresul îl face interesant pe Reghecampf pentru Superligă

Tot mai multe voci îl dau pe Reghecampf la FCSB, echipă rămasă fără antrenor și pe banca căreia se află, ca interimar, Mihai Pintili.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a infirmat însă că ar purta discuții cu Laurenţiu Reghecampf privind revenirea acestuia la roș-albaștri: „Nu! Nimic, niciodată!”.

Pe lista lui Gigi Becali se află deja Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, ambii liberi de contract.

Și patronul FCU Craiova l-a dorit pe Reghecamf în Bănie, numai că s-a reorientat și l-a adus, din nou, pe Nicola Napoli.

Reghecampf are în palmares două titluri în Liga 1 cu FCSB, pe care a antrenat-o în două mandate, 2012-2014 și 2015-2017. A mai cucerit o Supercupă și o Cupă a Ligii alături de roș-albaștri. Cu el pe bancă, formația antrenată de Gigi Becali a obținut două dintre ultimele mari victorii europene, vs. Ajax și Chelsea, și a participat ultima dată în grupele Ligii Campionilor, sezonul 2013/14.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...