Ce face Fuego în pandemie pentru bani. Artistul a recunoscut cât e de greu

Andra Daoud 30.11.2021, 17:17

Perioada pandemiei a fost o provocare pentru mulți artiști, atât din România, cât și de peste hotare. În condițiile în care concertele au fost anulate, fiecare dintre ei a trebuit să găsească o soluție pentru a-și suplimenta veniturile și a avea activitate, iar Fuego nu face excepție.

Ce a făcut Fuego în pandemie pentru a-și suplimenta veniturile

Paul Surugiu, alias Fuego, este un artist care se bucură de multă popularitate și care nu ducea lipsă de concerte înainte de pandemie. După instalarea stării de urgență în România, la fel ca mulți alți colegi de breaslă, Fuego a rămas fără concerte, iar situația a fost una de durată, așa că a trebuit să își găsească o altă preocupare. Nu numai pentru a-și suplimenta veniturile, ci și pentru a-și umple timpul cu altceva.

Spre deosebire de alți artiști, Fuego a găsit rapid o soluție și și-a dedicat timpul și energia unei activități care îi făcea plăcere și care nu are legătură cu muzica. Artistul a povestit că a reînceput să picteze, aceasta fiind o pasiune mai veche de-ale sale. Paul Surugiu și-a procurat materialele necesare și, într-o perioadă scurtă de timp, a reușit să picteze câteva tablouri pe care le-a vândut și, astfel, și-a suplimentat veniturile.

Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este, a spus Fuego, într-o emisiune TV.

Ce face Fuego în pandemie pentru bani. Artistul a recunoscut cât e de greu
Ce face Fuego în pandemie pentru bani. Artistul a recunoscut cât e de greu

Fuego reia spectacolele în luna decembrie

După ce numărul de infectări cu noul coronavirus a scăzut, autoritățile au decis ca, în anumite zone în care rata de îmbolnăvire este scăzută, să permită organizarea concertelor și a altor tipuri de spectacole în aer liber, cu condiția ca participanții să fie vaccinați sau să fi trecut prin boală în ultimele șase luni. Astfel că artiștii se pot întoarce la ce știu cel mai bine să facă și vor putea cânta din nou în fața fanilor lor.

Fuego a anunțat că în luna decembrie va avea un mic turneu, pentru că începând de pe 10 va avea concerte aproape zilnic. Muzica lui este puternic asociată cu sărbătoarea Crăciunului, așa că melodia ”Împodobește, mamă, bradul”, atât de potrivită în această perioadă, va răsuna live în mai multe orașe din România, dar și din străinătate. Fuego duce magia sărbătorilor și în comunitățile de români din diaspora.

Avem și vești bune! S-a mai dat drumul la concerte, eu intru acum într-un turneu. Începând de pe 10 decembrie, am concert aproape zilnic. Eu sunt asociat cu perioada Crăciunului. Am concerte nu numai la nivel național, ci și internațional, pentru comunitățile de români din străinătate care vor să se simtă ca acasă, deși sunt departe. a mai povestit Fuego.

Urmăriți Impact.ro și pe