Emil Rengle a avut curaj și și-a deschis o afacere în plină pandemie. A fost un eșec sau un succes? Cum descrie toată această aventură (EXCLUSIV)

Andreea Bisinicu 04.12.2020, 18:50
Emil Rengle a avut curaj și și-a deschis o afacere în plină pandemie. A fost un eșec sau un succes? Cum descrie toată această aventură (EXCLUSIV)

Emil Rengle a avut curaj și și-a deschis o afacere în plină pandemie. A fost un eșec sau un succes? Cum descrie toată această aventură fostul câștigător de la „Românii au talent”. Despre ce afacere este vorba.

Cum a fost eliminat Emil Rengle de la „America’s got talent”

Emil Rengle a avut curaj și și-a deschis o afacere în plină pandemie. Cu siguranță nu există român care să nu fi auzit de Emil Rengle. Orădeanul în vârstă de 30 de ani a uimit publicul din România atunci când a apărut, acum doi ani, la emisiunea „Românii au talent” de pe PRO TV și a început să danseze pe tocuri de 12 centimetri, mai bine decât majoritatea femeilor din showbizul autohton. Talentul, perseverența și ambiția l-au propulsat pe culmile gloriei și a câștigat showul renumit de talente în 2018, devenind cel mai cunoscut dansator și coregraf din țară. De atunci, Emil a avut numeroase colaborări cu unele dintre cele mai sonore nume din showbiz.

Artistul a participat și la emisiunea „soră mai mare” de peste Ocean, la „America’s got talent”, dar nu a reușit să egaleze performanțele de pe plaiurile mioritice, fiind eliminat destul de repede din competiție, după ce a performat numărul său cu cizmele roșii și costumul de latex.

„Îmi place de tine, îmi place mesajul tău, dar ca să fiu sincer cu tine, nu cred că acest număr nu a fost cel mai bun dintre cele mai bune“, i-a spus Simon Cowell celebrului dansator.

Emil Rengle a castigat „Romanii au talent” in anul 2018
Emil Rengle a castigat „Romanii au talent” in anul 2018

Emil Rengle și-a deschis o afacere în plină pandemie

După ce a fost eliminat din competiția din SUA în ianuarie 2020, Emil Rengle s-a luptat cu reacții urâte din partea românilor, care nu au arătat niciun pic de toleranță față de marele artist, lucrurile complicându-se în momentul în care dansatorul a recunoscut că este bisexual în mediu online, printr-un clip urcat pe canalul său oficial de Youtube. Rengle are dansul în sânge, iar momentele în care dansează pe tocuri cui de 12 cm o demonstrează cel mai bine. Artistul a dorit să împărtășească cun0științele sale în arta dansului și de aceea și-a deschis o școală de dans în orașul său natal, Oradea.

„Anul acesta mi-am deschis școala de dans la Oradea și, chiar dacă a stat doar o lună și jumătate deschisă la început, după care am fost nevoiți să închidem din cauza pandemiei, încă rezistăm. Am șase angajați plus patru colaboratori. E pentru prima dată în viața mea și mă bucur că pot fi alături astfel de alți oameni. Chiar dacă a fost un an greu, sunt fericit și recunoscător că în Oradea mi se desfășoară activitatea în continuare, oamenii sunt deschiși, am o echipă foarte bună. Toți sunt extrem de înțelegători și în ultima perioadă am primit numai acest gen de vibe, , a declarat Emil Rengle, în exclusivitate pentru playtech.ro

A lansat o piesă cu Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneliștilor

Poate nu mulți oameni știu asta, dar Emil Rengle este genul de artist care se reinventează tot timpul. Rengle a fost jurat în cadrul showului „Îmi place dansul” de pe Kanal D. Dansatorul are timp și de cântat, atunci când atârnă pantofii în cui sau ia o pauză de la coregrafii. În ultimii doi ani, Emil Rengle a lansat coveruri după piese celebre, cu numeroși artiști din România precum Ștefania, Karmen, Nicole Cherry și Alina Eremia. Surpriza anului 2020 a fost colaborarea muzicală pe care Emi Rengle a realizat-o cu focoasa Cristina Pucean, dansatoarea preferată a cântăreților de manele, intitulată de aceștia „Regina Dansului din Europa”.

„Cu siguranță, 2020 nu a fost un an ușor, însă nu pot spune neapărat că a fost un an compromis. A fost un an în care eu m-am redescoperit, în care am lansat prima mea piesă, “Benga”, feat. Cristina Pucean, și în care am reușit să pun cap la cap mai multe planuri și proiecte despre care probabil ați auzit deja sau veți auzi în următoarea perioadă. De curând, am lansat piesa ”Merry Tik Tok”, împreună cu Olivia Addams, o artistă extrem de talentată, am început să lucrez la o serie de vloguri, un maraton de 24 de vloguri lansate zilnic, începând din 1 decembrie. Și mă pregătesc pentru The Artist Awards.”, a spus Emil Rengle pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe