Ce face Daniel Pavel înainte de a începe filmările pentru Survivor 2021. Dezvăluirea prezentatorului a uimit pe toată lumea

Ana Anitoiu 18.05.2021, 11:40

Prezentatorul ”Survivor România 2021”, Daniel Pavel, a dezvăluit ce face înainte de a începe filmările pentru emisiune. Afirmația lui a uimit pe toată lumea. Nimeni nu ar fi ghicit ce ritual are astfel încât să se simtă în formă la începutul fiecărei zile de muncă în cadrul show-ului din Republica Dominicană, difuzat de Kanal D.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor 2021, are experiență

Prezentatorul ”Survivor 2021” are experiență în mass media. Înainte de a se implica în producția Kanal D din Republica Dominicană, Daniel Pavel lucra în Viena, unde s-a stabilit în urmă cu cinci ani. Relocarea a fost necesară atunci pentru lansarea unui proiect media – primul radio live de cumpărături din România.

”Proiectul a presupus prezența mea, ca redactor-șef, full time, la Viena. Am adus acolo o echipă de specialiști media din România pentru a lucra alături de colegi internaționali, austrieci, germani, italieni și cehi, care făceau de câțiva ani același tip de proiect pentru țările lor. Radioul emitea live, în toate magazinele rețelei de retail alimentar, 15 ore de programe de infotainment comercial și plasare de produse. Circa două milioane de ascultători pe săptămână, plus evenimentele lunare în România m-au ținut în priză directă cu publicul românesc și nu am simțit niciodată că am părăsit România. Viena este un oraș interesant de locuit, mai ales dacă ești pasionat de istorie, de cultura europeană și de pulsul vieții unui smart city”, a spus Daniel Pavel pentru viva.ro.

Ce face Daniel Pavel inainte de a incepe filmarile pentru Survivor 2021
Daniel Pavel

Ce face Daniel Pavel înainte de a începe filmările pentru Survivor 2021

În fiecare zi de filmări de la ”Survivor România 2021”, Daniel Pavel are un ritual de la care nu se abate. Prezentatorul emisiunii a dezvăluit că obișnuiește să își spună o rugăciune specială, după care face 100 de flotări și apoi discută cu producția.

„Două lucruri le fac – e o rugăcine de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: „Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluește-mă pe mine păcătosul” și bag 100 de flotări. Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție.”, a spus Daniel Pavel pentru wowbiz.ro.

Daniel Pavel, dezvăluiri despre conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă

De asemenea, Daniel Pavel a făcut dezvăluiri despre conflictul pe care l-au avut concurenții Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă la ”Survivor România 2021”. Cei doi au ajuns la bătaie, pe fondul unor tensiuni apărute. Prezentatorul a spus că a fost vorba despre orgoliu în acel moment.

„Se duce acul indicator către zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc, ei sunt și niște personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge… Însă, acolo, acolo este o chestie și de orgoliu profesional, pentru că amândoi sunt fotbaliști foarte buni. La Survivor, însă, nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport și este acolo dorință, pentru că trebuie spusă acasă, de a intra pe traseu. De la asta a plecat, nicidecum băieții nu s-au dat înapoi să aducă ei punctul. Și-au spus lucruri, s-au spus lucruri ca pe stadioane, s-au ponderat, însă Ștefan a simțit nevoia să mai continue. Ștefan s-a îndreptat către Zanni, Sebastian a simțit nevoia să protejeze.”, a spus Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...