Unde va pleca, de fapt, Daniel Pavel după ce se va sfârși sezonul 3 al Survivor România

Emanuela Pană 02.05.2021, 12:15

Daniel Pavel a fost primit cu brațele deschise de publicul de acasă, după ce i-a luat locul lui Dan Cruceru, prezentatorul sezonului 2 al emisiunii „Survivor România“, difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. Acesta nu este doar chipeș, ci și un bărbat inteligent, cu o poveste de viață captivantă. Află, în continuare, unde va pleca actualul prezentator al show-ului după ce acesta se va fi încheiat, precum și afecțiunea de care suferă, despre care și-a făcut curaj să vorbească la mai bine de trei luni de când se află în Dominicană.

Unde va pleca Daniel Pavel după Survivor

După cum bine știți deja, Daniel Pavel (44 de ani) este actualul prezentator de la „Survivor România 2021“, cel mai popular, îndrăgit și urmărit reality-show produs în România, la ora actuală, însă un detaliu pe care mulți nu-l cunosc este că bărbatul muncește cot la cot cu membrii celor două echipe, Faimoși, respectiv Războinici.

Daniel Pavel se antrenează zilnic pentru a ține pasul cu ei, însă acesta nu e singurul motiv. Prezentatorul a dezvăluit că o face din plăcere, arătându-le telespectatorilor antrenamentele pe care le face, dar și cum decurge o zi de-a lui în Republica Dominicană, unde locuiește de mai bine de trei luni.

Prezentatorul „Survivor România“ stă într-o casă închiriată, în apropiere de locul unde se desfășoară filmările, pe care a arătat-o, de asemenea, publicului larg. Locuința, care are și etaj, dispune de o bucătărie spațioasă, acolo unde bărbatul își prepară cafeaua și smoothie-urile, un living mare, unde se poate observa, pe unul dintre pereți, o ramă cu multe notițe despre viața „faimoșilor“, un dormitor, poziționat la etaj, destul de simplu, în nuanțe deschise, și, implicit, o baie.

În cazul în care v-ați întrebat unde va pleca prezentatorul după sfârșitul sezonului 3 al „Survivor România 2021“, ei bine, răspunsul este Viena. Înainte de a pleca în Dominicană, Daniel Pavel locuia în Viena, împreună cu iubita sa, Marina Ghilețchi. Prezentatorul de la Kanal D trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tânără, despre care spune că este „pasionată de yoga, o persoană introvertită și o perfecționistă haotică, ce adoră plantele“.

Citește și: Cine pleacă de la Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut anunţul pentru toţi telespectatorii

Afecțiunea de care suferă prezentatorul

După mai bine de trei luni petrecute în Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România 2021“, a recunoscut, în cadrul emisiunii „Teo Show“, că suferă de o afecțiune la ochi. Este vorba despre Surfers Eye sau Pterygium, o afecțiune cauzată de expunerea prelungită la razele ultraviolete.

Unde va pleca Daniel Pavel după sfârșitul sezonului 3 al Survivor România
Unde va pleca Daniel Pavel după sfârșitul sezonului 3 al Survivor România

Din fericire, afecțiunea de care suferă Daniel Pavel nu este una gravă, însă acesta este motivul pentru care îl vedem deseori cu ochelari de soare – pentru a fi protejat.

Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D“, a dezvăluit prezentatorul.

Daniel Pavel are o experiență de 12 ani în media, devenind în scurt timp unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România. Acesta primește nenumărate mesaje de apreciere și încurajare cu fiecare poză pe care o  publică din Republica Dominicană. Acestea sunt doar câteva gânduri, selectate în mod aleatoriu:

Șarm, carismă, profesionalism… Sunt cuvintele care vă caracterizează. Suntem mândri că avem asemenea prezentator! Mult succes!“; „Un adevărat căpitan, toate aprecierile noastre pentru tine, felicitări!!!“; „De abia aștept diseară emisiunea prezentată de acest om minunat“; „Un profesionist în tot ceea ce faci!“.

Urmăriți Impact.ro și pe