Ce face Dani Oțil, la o lună de când a devenit tătic. Prezentatorul a recunoscut: „Îmi cer scuze”

Ana Anitoiu, Iulia Statie 08.10.2021, 12:59

Dani Oțil a dezvăluit ce face în fiecare zi, la o lună de când a devenit tătic pentru prima dată. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 se implică în creșterea fiului său la fel de mult ca soția lui, Gabriela.

Ce nume au ales Dani Oțil și soția sa pentru fiul lor

Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” și soția lui, Gabriela, au ales două nume pentru fiul lor, pe care până să se nască l-au poreclit ”Cârcel”. Bebelușul se numește Luca Tiago.

Numele Luca este derivat din cel latin Lucas, derivat la rândul său din cuvânt latin ”lux” ce înseamnă ”lumină”. Conform calendarului ortodox, fiul lui Dani Oțil va avea onomastica la data de 18 octombrie, când are loc ”Predica la Sfântul Evanghelist Luca”.

Ce face Dani Otil, la o luna de cand a devenit tatic. Prezentatorul a recunoscut: „Imi cer scuze”
Dani Otil si sotia lui, in imagini cu fiul lor

Ce face Dani Oțil zilnic, la o lună de când a devenit tată

Dani Oțil a devenit tată pe 10 septembrie. La scurt timp după ce s-a născut fiul lui, prezentatorul a recunoscut că noul său program i se pare extrem de obositor. El a glumit că și-ar pune copilul la vânzare și că îți caută o amantă în vârstă de peste 62 de ani, dar nu pentru relații intime, ci doar ca să-i facă clătite și să-l lase să doarmă.

Însă, chiar după trei săptămâni cu fiul său, Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor săi pe Instagram: ”O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram bebeluș”.

Cu cine seamănă bebelușul lui Dani Oțil

De când s-a născut fiul lor, Dani Oțil și soția lui au publicat mai multe fotografii cu bebelușul pe rețelele de socializare. Deși nu i-au dezvăluit fața în întregime, unii dintre fanii lor au ghicit deja cu cine seamănă copilul.

Mai exact, după ce Dani Oțil a publicat o fotografie în care își ține bebelușul la piept, într-un ham, câțiva fani au remarcat că fiul lui era încruntat și că sprâncenele și forma ochilor arată mai degrabă ca ale mamei lui.

Prezentatorul de la Antena 1 a fost criticat pentru felul în care își ținea bebelușul în acea fotografie. De altfel, de când sunt părinți, el și soția lui au fost criticați pentru mai multe presupuse nereguli în alegerile pe care le-au făcut pentru copilul lor.

”Mi-am dat seama ca există mulți specialiști în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme. Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima ată bebelușul afară.

Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani Oțil despre una dintre criticile pe care le-au primit el și soția lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...