EXCLUSIV FOTO. Fosta soție a lui Connect-R, conflict cu muncitorii pe străzile Bucureștiului. Ce a pățit Misha

Iancu Andreea 01.03.2021, 15:16

Misha, fosta soție a lui Connect-R, s-a confruntat cu un moment stânjenitor pe străzile din Capitală. Frumoasa blondină a avut o altercație cu câțiva muncitori, motivul fiind unul cât se poate de banal. Vizibil deranjată, vedeta nu a mai rezistat și a reacționat.

Cum a ajuns fosta soție a lui Connect-R în conflict cu muncitorii, în București

Orice femeie din România s-a confruntat măcat o dată cu o experiență neplăcută pe străzile brăzdate de șantiere. De data aceasta, „victima” a fost chiar artista Misha. Pentru că temperaturile de primăvară s-au resimțit din plin în București, cântăreața a ales o ținută lejeră, cu pantaloni foarte scurți, care i-au lăsat la vedere picioarele superbe, pentru o ieșire în oraș. Extrem de chic, accesorizându-și ținuta cu o geantă în formă de casetofon, Misha a pornit în aventura urbană pe străzile din Capitală, la cumpărături. 

Asudați de muncă, muncitorii din București au remarcat-o pe fosta soție a lui Connect-R, care se afla în trecere prin preajma unei zone în construcție, după sesiunea de cumpărături. Încărcată cu o pungă de produse, frumoasa blondină nu a scăpat de remarcile clasice ale observatorilor vigilenți ai șantierului, care au ținut să îi transmită admirația în stilul obișnuit. Pentru că nu s-a putut abține să își continue drumul fără o reacție, Misha a scăpat și ea o remarcă mai puțin ortodoxă la adresa celor care i-au stricat buna dispoziție, în timp ce se îndrepta către bolidul său de lux. Întreaga scenă a fost surprinsă în imagini de reporterii impact.ro.

Connect-R și fosta sa soție, Misha, au divorțat în secret în 2017
Connect-R și fosta sa soție, Misha, au divorțat în secret în 2017

Care este motivul pentru care au divorțat Misha și Connect-R

Au trăit o poveste de dragoste pasională, care a început frumos în anul 2013, însă s-a încheiat la scurt timp după nuntă cu un divorț. După numai patru ani de zile, cei doi artiști, deveniți între timp părinții Mayei, au decis să pornească pe drumuri separate. Discreți din fire în privința vieții de cuplu, ce doi au mărturisit abia după un an faptul că au divorțat în secret în 2017.

Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat, declara în 2018 Connect-R.

De atunci și până în prezent, fanii celor doi au sperat la o împăcare, dat fiind faptul că atât Misha cât și Connect-R au numai cuvinte frumoase unul la adresa celuilalt. În ciuda divorțului, foștii parteneri reușesc să se înțeleagă de minune, de dragul fetiței lor și chiar să colaboreze în plan muzical. Luna ianuarie a anului trecut reprezenta o surpriză pentru fanii cântăreților, care au lansat împreună piesa „Asul de inimă albastră”, o melodie în care par să își spună poveste de dragoste. Totuși, nimeni nu pare să știe motivele reale ale despărțirii, Connect-R declarând doar că focul dintre ei a izbucnit la fel de repede precum s-a și stins.

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece, a fost mesajul postat de Misha în urmă cu mai mult timp, care dă de înțeles că artistul este cel responsabil de separare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...