Ce fac Brigitte și Florin Pastramă în fiecare zi. Măruţă a crezut că nu aude bine: „Nu credeam că o să ajung aşa”

Badea Violeta 07.02.2022, 19:21
Ce fac Brigitte și Florin Pastramă în fiecare zi. Măruţă a crezut că nu aude bine: „Nu credeam că o să ajung aşa”

Astăzi, 7 februarie, Brigitte Pastramă a împlinit vârsta de 45 de ani. Cu această ocazie, vedeta și soțul ei, Florin Pastramă, au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV. Sărbătorita a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, dar și despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață. Iată ce fac cei doi soți în fiecare dimineață!

Ce obișnuiesc să facă Brigitte și Florin Pastramă în fiecare zi

Brigitte și Florin Pastramă au venit în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță unde au vorbit despre încercările prin care au trecut. Cei doi au dezvăluit că se înțeleg foarte bine și se susțin reciproc, mai ales de când au găsit calea spre credință.

Sărbătorită a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei s-au ancorat foarte mult în rugăciune. Vedeta a dezvăluit că în fiecare zi, la cafea, citesc Biblia și se roagă.

„Brigitte: Cu Florin mă înțeleg foarte bine, el mă susține, ne susținem reciproc, nu mai suntem așa vulcanici. Noi ne-am ancorat foarte mult în rugăciune. Ne trezim, ne bem cafeaua, citim Biblia, cinci pagini, ne rugăm. Vrem să facem bine, să ajutăm persoane care au probleme, am terminat o lucrare dintr-asta și ne simțim foarte bine după ce terminăm o lucrare.

Florin Pastramă: Vreau să vă mărturisesc ce am pe suflet: că acea Brigitte pe care o vedeți aici, acasă e total diferită. Nu credeam că o să ajung să mă pocăiesc, vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu că prin ea am ajuns la pocăință.

S-a botezat și mama mea, jumătatea din familia mea e pocăită. Dumnezeu m-a schimbat într-un an. Dacă ea nu a avea vocea, nu eram omul de astăzi. Am primit Duhul Sfânt, sunt botezat penticostal.”, au spus cei doi soți în emisiunea lui Măruță.

Brigitte si Florin Pastrama

Brigitte Pastramă, despre schimbările din viața ei

Brigitte Pastramă a vorbit și despre momentele dificile prin care trecut. Vedeta a recunoscut că a traversat o perioadă grea, apoi și-a dat seama că trebuie să facă anumite schimbări.

Aceasta ajunsese să se îngrașe 8 kilograme, motiv pentru care a luat hotărârea de a-și schimba alimentația. De asemenea, Brigitte a dezvăluit că va renunța la genele false și la extensii.

„7 luni de zile nu am mai făcut sport, dar în momentul în care m-am pus pe mine pe primul plan, eu și soțul meu ne-am organizat mai mult.

M-am îngrășat 8 kilograme pentru că mâncam foarte târziu și pe bază de stres. Nu mai vreau să îmi pun gene false, extensii, vreau să mă îngrijesc, să am o alimentație adecvată. La ora 9 suntem la sală.”, a declarat Brigitte Pastramă.

Amintim că cei doi soți s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, difuzată la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...