Ce echipă i-a oferit lui Messi un contract pe 3 ani. Plecarea de la Barcelona ar avea loc mai devreme decât se credea

Stan Filon, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 14:37
Ce echipă i-a oferit lui Messi un contract pe 3 ani. Plecarea de la Barcelona ar avea loc mai devreme decât se credea

Acum s-a aflat ce echipă i-a oferit un contract pe trei ani lui Lionel Messi. Așadar, atacantul legendar ar putea părăsi Barcelona mai repede de cât se discuta până acum. Oferta este una foarte serioasă, iar argentinianul se pare că este pregătit să-și la la revedere de la clubul catalan.

Aceasta este echipa care i-a oferit lui Leo Messi un contract pe 3 ani

O informație bombă a venit în urmă cu scurt timp care spune că Lionell Messi a primit o ofertă foarte tentantă de la clubul PSG! Messi ar putea deveni astfel din nou coleg cu Neymar. Cel care a venit cu știrea respectivă este chiar jurnalistul brazilian Marcelo Bechler care locuiește chiar în Barcelona și care a fost primul care a anunțat transferul lui Neymar la PSG, contra sumei de 200 de milioane de euro.

Tot el a aflat primul, anul trecut, care a anunțat faptul că Leo Messi a trimis un fax conducerii FC Barcelona prin care cerea să fie lăsat să plece. Atacantul argentinian a câștigat jumătate de miliard de euro din ultimul contract cu Barcelona.

Messi, ofertat de PSG
Messi, ofertat de PSG

Și-a cumpărat apartament lângă echipa Inter Miami

Zilele trecute a venit o altă știre care spunea că argentinuanul și-a achiziționat prin intermediul tatălui său un apartament de nu mai puțin de 7,3 milioane de euro chiar la Miami, unde își are sediul central echipa lui David Beckham, Inter Miami, care a spus de nenumărate ori că și-l dorește pe Meo Messi. Apartamentul pentru care Leo Messi a plătit suma incredibilă are 700 de metri pătrați, plus 200 de metri pătrați de terase. În plus, mai are și o cramă cu 1.000 de sticle de vin vechi.

Președintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, consideră că ar fi o mare greșeală pentru starul argentinian să plece de la Barcelona. “Suntem norocoși că îl avem aici de atâția ani, dar Messi trebuie să se gândească cu atenție ce face în continuare. Dacă Messi pleacă de la Barcelona, reputația pe care o are și pentru care a muncit atât de mult, va fi distrusă.

E adevărat că ar putea obține o ofertă financiară mai bună, dar având în vedere reputația pe care o are după mai bine de 20 de ani, eu cred că ar trebui să țină de ea”, a spus Javier Tebas.