Ce diferență de vârstă este între magnatul Rupert Murdoch și noua sa iubită. Miliardarul are 92 de ani

Ana-Maria Tudor 22.08.2023, 14:49
Ce diferență de vârstă este între magnatul Rupert Murdoch și noua sa iubită. Miliardarul are 92 de ani

Magnatul media Rupert Murdoch se află într-o nouă relație de cuplu, la patru luni de la încheierea neașteptată a logodnei sale cu prezentatoarea de radio Ann Lesley Smith.

Ce diferență de vârstă este între cei doi

La patru luni de la întreruperea bruscă a logodnei cu prezentatoarea de radio Ann Lesley Smith, magnatul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, a intrat într-o nouă relație.

Noua sa partenera este Elena Zhukova, în vârstă de 66 de ani, iar povestea lor de dragoste a început în cadrul unei ample reuniuni de familie organizate de fosta sa soție, Wendi Deng, așa cum informează The Guardian.

După o căsnicie de 14 ani, femeia de afaceri de origine chineză și Murdoch au divorțat în 2013. Însă, cei doi au păstrat o relație de prietenie, iar faptul că aceasta îl invită pe Murdoch la evenimentele de familie în care sunt implicați cei doi copii pe care îi au împreună, Chloe și Grace, confirmă acest lucru.

Vezi și: Cum au reuşit miliardarii lumii să nu plătească impozit. Aşa au fentat legea Bill Gates şi Elon Musk

De asemenea, Rupert Murdoch a trecut prin patru căsătorii până în prezent, în timp ce Elena Zhukova, noua să iubita, un om de știință retras din activitate, a fost căsătorită cu omul de afaceri miliardar Alexander Zhukov.

Cum a început noua relație a mogulului

După ce s-au întâlnit la o petrecere de familie, Rupert Murdoch a invitat-o în oraș, iar relația dintre cei doi devine din ce în ce mai serioasă. În plus, cuplul a petrecut și câteva săptămâni într-o croazieră în Marea Mediterană.

De asemenea, au apărut în presă și câteva fotografii cu Rupert Murdoch din timpul vacanței, purtând o ținută relaxată compusă din pantaloni scurți, un tricou Ralph Lauren și o pălărie de soare cu boruri largi.

Într-o vacanță prelungită, Murdoch și Zhukova au fost surprinși la bordul lui Christina O, faimosul iaht care a aparținut odinioară lui Aristotel Onassis și care a fost legendar datorită relației romantice cu Jackie Kennedy.

Citește și: Averea pe care o are Ion Țiriac la 84 de ani. Ce loc ocupă în topul miliardarilor lumii

După divorțul de cea de-a patra soție, modelul de top Jerry Hall, în august anul trecut, Murdoch se află acum la a doua relație semnificativă.

El s-a logodit cu Smith, în vârstă de 66 de ani, la începutul acestui an. Totuși, a renunțat dramatic la planurile de căsătorie la câteva săptămâni după ce vestea fusese anunțată în New York Post, publicație deținută de Murdoch.

„Am fost foarte nervos”, a declarat el pentru New York Post în momentul logodnei sale. „Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc – dar știam că aceasta va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit”, a mai continuat el.

Urmăriți Impact.ro și pe