Ce destinaţie de vacanţă recomandă Iuliana Tudor. E o plajă puţin cunoscută din Grecia

Andra Daoud 27.07.2022, 14:51

Grecia se numără printre destinațiile de concediu preferate de mii de români, inclusiv persoane publice. Printre vedetele care aleg să își facă vacanța acolo se numără și Iuliana Tudor, care vine și cu o recomandare pentru turiștii români care vor să meargă în Grecia. Care este locul preferat al vedetei de la TVR și pe care îl recomandă cu căldură.

Destinația de vacanță preferată de Iuliana Tudor

Iuliana Tudor merge de câțiva ani în vacanțe în Grecia și a descoperit un loc care a cucerit-o iremediabil. Prezentatoarea TV, soțul ei și fiul lor s-au întors recent dintr-o vacanță în Grecia, una mult mai scurtă decât și-ar fi dorit, după cum a mărturisit chiar Iuliana Tudor.

„Vacanța din acest an a fost mai scurtă decât îmi doream. Practic, am avut doar două săptămâni, puse cap la cap. Asta și din cauza agendei mele profesionale, care îmi impune ca în luna august să fiu prezentă la câteva manifestări publice.

Dar nu ai dreptul să te plângi atunci când îți place ceea ce faci! Plus că voi mai profita de câteva weekenduri libere. Am ales din nou o zonă a litoralul grecesc de care ne-am atașat de ceva ani. Iubim zona fiindcă mereu ne-a răsfățat cu de toate. Și soare, și apă pe gustul nostru, și liniște. Practic, acolo nu ai cum să nu te relaxezi. Nu am avut timp și ochi decât pentru băi, de soare sau în mare, și joacă!”, a povestit ea, pentru Playtech.ro.

Destinația pe care au ales-o vedeta și familia ei este Halkidiki, una care se numără și printre preferințele multor turiști români. Iuliana Tudor a descoperit însă o plajă superbă, puțin cunoscută și frecventată de turiști.

Ce destinatie de vacanta recomanda  Iuliana Tudor. E o plaja putin cunoscuta din Grecia
Iuliana Tudor si fiul ei, in vacanta

„Recomand regiunea tuturor”

Iuliana Tudor a povestit, în cadrul aceluiași interviu, că atunci când a mers ea în vacanță, nu s-a întâlnit cu niciun român în locul respectiv. Vedeta le-a recomandat tuturor celor care ajung în Halkidiki sau în apropiere să pună pe listă acest loc, pentru că nu vor avea cum să fie dezamăgiți.

„Ei bine, pe Brațul Kassandrei, la începutul lunii iulie când am vizitat noi regiunea, s-a întâmplat, nu știu cum, să nu ne întâlnim cu niciun român. Nu că am avea probleme cu asta! Ba chiar ne-am mirat, cunoscută fiind relația aparte pe care românii o au cu Grecia.

Recomand regiunea tuturor! Dacă vă doriți ceva special, cu o magie unică, mai retrasă, dar la fel de splendidă ca multe altele, atunci Kassandra vă va împlini orice dorință ascunsă aveți. Pe cuvânt!”, a mai spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe