Iuliana Tudor a lăsat un mesaj înduioșător pentru Nicolae Botgros, infectat cu Covid-19: „Hai, maestre, luptaţi! Luptaţi cu forţa aceea extraordinară cu care ardeţi în scenă”

Iancu Andreea 03.11.2020, 14:38
Iuliana Tudor a lăsat un mesaj înduioșător pentru Nicolae Botgros, infectat cu Covid-19: „Hai, maestre, luptaţi! Luptaţi cu forţa aceea extraordinară cu care ardeţi în scenă”

Prezentatoarea de la TVR, Iuliana Tudor, este extrem de afectată de faptul că Nicolae Botgros s-a infectat cu Covid-19. Din păcate, starea de sănătate a maestrului nu este una bună, astfel că acesta este internat la Chișinău, la Reanimare. În acest context, vedeta de televiziune a scris un mesaj înduioșător.

Nicolae Botgros, în stare gravă după ce s-a infectat cu Coronavirus

Dirijorul Orchestrei Naționale de Muzică Populară „Lăutarii” din Republica Moldova, Nicolae Botgros, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu o săptămână. Acesta a fost internat la Spitalul de Urgenţă Chişinău, însă starea artistului nu este una bună. Acesta se află în stare gravă, dar stabilă. Din păcate, manifestarea bolii este una serioasă, astfel că medicii au decis să îl interneze pe maestru la ATI.

Cu toate acestea, cei apropiați sunt alături de Nicolae Botgros. Colega sa de platou, Iuliana Tudor, i-a transmis chiar și un mesaj de susținere maestrului. Vedeta de la TVR îl îndeamnă pe artist să se lupte pentru a putea reveni pe scenă.

Dirijorul Nicolae Botgros, diagnosticat cu Covid-19 și internat la Reanimare în Chișinău
Dirijorul Nicolae Botgros, diagnosticat cu Covid-19 și internat la Reanimare în Chișinău

Mesajul Iulianei Tudor pentru maestrul Nicolae Botgros

„Maestre, de două săptămâni vă vorbesc cu sufletul. Şi ştiu ca mă auziţi… hai, maestre, luptaţi! Luptaţi cu forţa aceea extraordinară cu care ardeţi în scenă, cu toată energia care vă face unic şi care vă înalţă acolo unde puţini au şansa de a ajunge, de a înţelege! Luptati pentru viaţă aşa cum ati luptat mereu pentru artă! Cu toata fibra fiinţei!

Hai, maestre, că v-aşteaptă românii! Dacă LĂUTARUL tace, o sa tacă şi sufletele oamenilor. Iar Lumea se va mai auzi doar zumzăind trist ca o maşină programată de altii. Când LAUTARUL tace, bucuria din oameni tace. Când LAUTARUL tace, muzica se închide în sertare cu lacatele morţii, căci muzica înseamnă viaţă. Iar în sîngele dvs curge Numai muzică, deci numai viaţă! Când LĂUTARUL tace, Dumnezeu pare că tace şi El, căci prin muzică ne vorbeşte de când lumea. Când LAUTARUL tace, nu ne mai adună nimic împreună, suntem singuri! Cu măşti şi pe suflet…

Asa că, Maestre, hai, la luptă asa cum vă ştiu, aşa cum ştiu sigur că scrieţi deja o partitură pentru un viitor al omului bun care trece prin tot cu credinţă, nădejde si dragoste! E muzica Inimii „LĂUTARULUI” meu! Pe care-l astept înapoi! Fredonez acum tema din suita noastră instrumentală. O ştiţi, aceea care ne-a smuls lacrimi si emotii de atatea ori. Hai, maestre, luptă! Cu drag, a dumneavoastră, Iuliana!”, a transmis vedeta TVR într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...