Ce decizie radicală a luat Oana Pellea, din cauza pandemiei de covid. Actrița e foarte hotărâtă: „Îmi pare foarte rău”

Nicu Stan 08.10.2021, 13:31
Ce decizie radicală a luat Oana Pellea, din cauza pandemiei de covid. Actrița e foarte hotărâtă: „Îmi pare foarte rău”

Oana Pellea a luat o decizie radicală din cauza pandemiei de coronavirus, în contextul în care celebra actriță este vaccinată anti-covid. Actrița este foarte hotărâtă, în ciuda părerilor de rău ale celor care o admiră. Numai așa consideră actrița că poate pune umărul la eradicarea pandemiei.

Oana Pellea a luat decizia care va supăra întreaga Românie. ”Îmi pare foarte rău…”

Fiica regretatului Amza Pellea a anunțat că ia o decizie radicală din cauza pandemiei de coronavirus. Actrița Oana Pellea a anunțat că se izolează chiar dacă este vaccinată împotriva virusului ucigaș, considerând că așa procedează oamenii responsabili.

Oana Pellea se izolează din cauza coronavirusului după ce a luat contat cu o persoană infectată cu covid.

Oana Pellea a intrat in contact cu o persoana infectata cu covid
Oana Pellea a intrat in contact cu o persoana infectata cu covid

Oana Pellea, o fire responsabilă

”Este vorba despre responsabilitate, am anunțat Teatrul Bulandra și ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul  Scaunele din 10 octombrie”, a scris Oana Pellea pe pagina personală de Facebook.

Actrița este vaccinată însă susține că nu își dorește nici să se infecteze sau să transmită mai departe virusul celor cu care ea intră în contact.

Cât va petrece în izolare Oana Pellea

Astfel, Oana Pellea a anunțat pe pagina proprie de Facebook că se vă izola din respect și responsabilitate față de cei din jur.

”Să nu poți să te vaccinezi din cauza de alergii…Să ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate și visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili’, a anunțat Oana Pellea.

Oana Pellea nu va mai juca în spectacolul de pe 10 octombrie

În plus, celebra actriță a spus și faptul că a informat conducerea Teatrului Bulandra și că nu va juca în spectacolul programt pe data de 10 octombrie.

”Îmi ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într un eventual pericol de îmbolnăvire…Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izola 7 zile.

Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să întru în contact. Îmi pare foarte rău că nu joc în dată de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși!”, a precizat actrița Oana Pellea.