VIDEO EXCLUSIV

Ce decizie a luat Jorge legat de copiii săi: ”Îi susțin necondiționat!” Ce talente au fiicele sale VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 29.05.2023, 17:18

Jorge și Ramona Prodea sunt căsătoriți de 10 ani și au reușit să treacă cu brio peste diverse probleme pe care le-au întâmpinat de-a lungul anilor. Cei doi au împreună un băiețel, iar fiecare are din relația anterioară câte o fată. Timpul este dovada clară că au reușit să se integreze perfect în familie și să fie apropiați copiii, atât Jorge asumându-și rolul de tată vitreg pentru Ilinca, cât și Ramona de mamă vitregă pentru Karina.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, artistul ne-a povestit că toți moștenitorii au afinități pe partea muzicală, dar că el nu le va influența alegerile, ci le va acorda tot sprijinul în ceea ce privește meseriile pentru care vor opta.

Jorge, un tată mândru. Copiii îi calcă pe urme

Proverbul așchia nu sare departe de trunchi se potrivește perfect artistului Jorge, întrucât ambii copii sunt atrași de muzică, domeniul în care Jorge a făcut o carieră. Surprinzător, dar și Ilinca, fiica soției lui Jorge, a avut o dorință de a-și încerca norocul, însă Jorge nu a intervenit, dorindu-și să vadă dacă într-adevăr are acea chemare spre muzică.

Jorge și Ramona Prodea s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, în acea perioadă, fiica ei, Ilinca având doar 7 ani. Practic, testul suprem pentru artist a fost să fie acceptat de fiica acesteia și l-a trecut cu brio. La rândul ei, Karina a fost de acord cu Ramona în viața tatălui său.

Jorge: “Pe copii vreau să-i susțin necondiționat în ceea ce consideră ei că vor să facă în viață”

Are vreunul dintre copii înclinații pe partea asta muzicală, să îți calce pe urme?

„Nu știu, poate că Ilinca și-a dorit, fata cea mare, să cânte, însă nu s-a concretizat nimic, pentru că nici eu nu am fost așa: haide, bine, hai să te ajut să faci! Am vrut să o las pe ea să-și facă filmul ei, pentru că am vrut să vină de la vârsta ei, să vină cu energia ei, nu am vrut să mă bag eu în treaba asta. Și Karina, cea mijlocie, are veleități de artistă, dar nu vrea să și le etaleze, nu vrea să cânte niciodată de față cu mine, iar David e micuț, ar vrea să cânte la orice instrument, să știe la toate dacă se poate dintr-odată. Are ureche muzicală, asta știu sigur.

Pe copii vreau să-i susțin necondiționat în ceea ce consideră ei că vor să facă în viață, pentru că ăsta e rolul meu ca părinte să-i susțin în orice meserie pe care și-o aleg. Mi-ar plăcea să-și aleagă din adolescență sau de când termină facultatea sau până termină facultatea sau dacă o termină să-și găsească drumul, pentru că a fost foarte greu pentru mine să-mi găsesc calea, deși am știut întotdeauna că sunt artist, nu mereu a fost viața roz.”, spune Jorge.

Jorge: “Mă visam un mare artist”

La ce te referi aici?

Mă refer la faptul că i-am privit mereu cu admirație și cu un pic de invidie pe cei care au știut ce vor să facă din adolescență, am prieteni care au știut că vor să fie medici, care au știut că vor să intre în domeniul bancar, pentru că asta le era menirea sau alți oameni care sunt în diverse domenii și știau exact ce vor să facă.

Jorge: “Piedicile sunt doar drumuri care nu sunt pentru noi”

Dar tu la ce visai când erai adolescent?

„Eu la asta visam, să fiu pe scenă artist mare internațional, mă visam un mare artist, asta era în capul meu, nu știam eu cum.”, a mai declarat artistul.

Te-ai lovit de piedici la început de drum?

„Nici nu mai contează, piedicile sunt doar drumuri care nu sunt pentru noi, piedicile de fapt sunt doar ca să ne testeze dacă suntem destul de doritori să ne atingem scopul sau nu. Eu nu mai văd piedicile ca fiind piedici. Le văd: așa nu, ca niște drumuri …aaa, nu pe aici! Ok, care e drumul următor? Pe aici! Uite autostrada în partea cealaltă! Și eu mă chinuiam pe drumul acesta forestier! Ce mai dădeam prin gropi! Ia, uite, ce autostradă frumoasă! Haide pe partea asta, să-i dăm înainte!”, a concluzionat Jorge.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe