Ce decizie a luat Dorian Popa după ce a primit o factură de 9000 de lei la curent: „A fost doar semnul de care am avut nevoie de la Dumnezeu”

Ana Anitoiu 07.10.2022, 08:40

Dorian Popa a dezvăluit ce decizie a luat după ce a primit o factură de 9.000 de lei la curentul electric. Artistul a spus că acea sumă de plată a fost doar semnul de care a avut nevoie de la Dumnezeu pentru a acționa.

Decizia luată de Dorian Popa după factura uriașă la curent

Dorian Popa a primit, în luna septembrie, o factură de aproape 9.000 de lei la curent, în contextul în care, în ultimul an, numeroși români s-au trezit cu sume enorme de plată pentru electricitate. Artistul n-a mai stat mult pe gânduri și a decis să își instaleze panouri fotovoltaice.

„De mult îmi doream să fac această trecere, cred că factura aia de 90 de milioane a fost doar semnul de care am avut nevoie de la Dumnezeu ca să bag un pic de viteză. Factura aia m-a motivat, aș putea spune.

Am înțeles cât de simplu este procedeul și cât de bine este să îl faci acum, când încă lucrurile sunt la un preț decent, pentru că după această iarnă se va schimba un pic situația”, ne-a povestit Dorian Popa.

Ce decizie a luat Dorian Popa dupa ce a primit o factura de 9000 de lei la curent
Dorian Popa

Câți bani a investit Dorian Popa

Dorian Popa a dezvăluit și câți bani a cheltuit pentru panourile fotovoltaice. Artistul a plătit aproximativ 20.000 de euro. Cântărețul a precizat că procedura nu este deloc una complicată și că instalarea lor durează în jur de patru ore.

„Am zis, gata, nu mai stau pe gânduri, hai să luăm măsuri. N-aș vrea să o duc în zona de prețuri, dar, ca idee, o lucrare de genul acesta depășește suma de 20.000 de euro, nu cu mult, dar pe acolo. E extrem de rapid, mai mult ne-a luat planning-ul și alergătura după niște lucruri pentru necesarul lucrării”, a spus Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

Dorian Popa nu este singura vedetă din România care a decis să-și instaleze panouri fotovoltaice pe casă. La rândul lui, Liviu Vârciu a anunțat că a luat această decizie. Actorul a primit la un moment dat o factură de 5.500 de lei la gaze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...