Ce cumpără românii în această perioadă. Nu doar vânzările la mâncare și dezinfectanți au explodat

Ce cumpără românii în această perioadă? În plină pandemie, pe lângă alimentele necesare, fie produsele de curățenie, la mare căutare sunt și altfel de bunuri. Mulți au apelat în ultima vreme și la metoda cumpărăturilor din mediul online, existând sute de magazine ce îndeplinesc nevoile regăsite pe piață, din momentul de față.

Ce cumpără românii în această perioadă?

Chit că în anumite zone ale industriei se înregistrează pierderi imense, în momentul actual, alte industrii sunt în floare. Spre exemplu, nu mai sunt la mare căutare produsele de înfrumusețare, fie articolele vestimentare din noile colecții, pe cât sunt produsele de igienizare. De asemenea, pe lângă alimente, de la izbucnirea pandemiei cu noul virus, în România sunt la mare căutare și anumite tipuri de electrocasnice.

Mulți au preferat să investească sume de bani în televizoare, mașini de făcut pâine, echipamente sportive, precum benzile de alergat, laptopuri, calculatoare, fie aparate de tuns. La nivelul acestor produse, vânzările din ultima vreme au ajuns să explodeze. Totul pe când în industria modei, lucrurile sunt într-o pantă descendentă, precum în alte multe domenii. Pe perioada de izolare la domiciliu, românii și-au schimbat prioritățile, și la nivel de cumpărături, și pentru că marea majoritate a magazinelor sunt închise, în prezent.

Ce cumpără românii în această perioadă. Nu doar vânzările la mâncare și dezinfectanți au explodat

Românii au apelat mai mult la shoppingul online în această perioadă, și nu doar pentru alimente sau produse de dezinfectat

Pe ce segmente au explodat vânzările

Cei de la Asociația Română a Magazinelor Online (ARMO) au anunțat că vânzările au ajuns să urce foarte mult în special la televizoare. Acest fenomen este explicat și de faptul că multe familii se regăsesc acum acasă, ceea ce duce la o ceartă pe telecomandă. Pentru evitarea neînțelegerilor, românii au preferat să mai investească mai mult și în gadgeturi. La mare căutare au fost și calculatoarele, laptopurile, sau consolele de jocuri. Pentru aceste produse, creșterea îngregistrată a fost între 20-50%.

Cererea este foarte mare și pentru echipamente sportive, din pricina faptului că sălile de sport sunt și ele cu lacăt pe ușă. De frică faptului că ar putea rămâne fără alimentul cel de toate zilele, adică pâinea, mulți au preferat să își achiziționeze mașinăriile proprii de fabricat acest aliment, acasă.

“Dar cel mai mult se cumpără alimente, produse de igienă, dar și măști, mănuși, dezinfectanți. Inclusiv magazinele de produse bio înregistrează creșteri mari. Sunt produse pe care nu le mai au pe stoc”, a precizat reprezentatul ARMO, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI