Ce cadouri nu e bine să faci de Moș Nicolae. Aduc ghinion mare în viața celor care le primesc

Badea Violeta 02.12.2022, 17:28
Ce cadouri nu e bine să faci de Moș Nicolae. Aduc ghinion mare în viața celor care le primesc

Mai sunt doar câteva zile pâna la Moș Nicolae, așa că românii au dat deja năvală în magazine, ca să cumpere cadouri. Cu siguranță, toate darurile aduc bucurie și fericire pe chipurile celor dragi, însă unele dintre ele aduc ghinion mare în viața celor care le primesc. Află ce cadouri nu e bine să faci de Moș Nicolae!

Cadourile care aduc ghinion

Perioada sărbătorilor este un moment în care trebuie să dăruiești, dar un lucru pe care chiar nu vrei să îl oferi este ghinionul. Tocmai din acest motiv trebuie să ai mare grijă la aceste lucruri, pentru că ele nu sunt deloc de bun augur și nu vor aduce bucurie, ci dimpotrivă, prevestesc multe probleme de sănătate și de familie.

De exemplu, să dăruiești ceva ascuțit, cum ar fi un cuțit sau o foarfecă, aduce ghinion, deoarece se crede că va rupe relația. Cu toate acestea, daunele pot fi atenuate dacă cel care primește dă în schimb ceva mic, cum ar fi o monedă, pentru ca schimbul să devină o tranzacție.

De asemenea, oferirea unei batiste înseamnă că vor urma lacrimi. În Suedia, se presupune că un bărbat nu ar trebui să îi ofere niciodată de Moș Nicolae iubitei sale o batistă de mătase, pentru că aceasta își va șterge afecțiunea pentru el. Totodată, se presupune că săpunul este un cadou ghinionist, deoarece îți va spăla prietenia.

Mai mult decât atât, și cadourile de culoare neagră sunt opusul norocului, motiv pentru care trebuie evitate atunci când te decizi ce să achiziționezi. Din păcate pentru femei, și produsele de machiaj se numără printre cele care nu ar trebui oferite, alături de cravate sau bijuterii, deoarece sunt purtătoare de ghinion.

Citește și Kaufland dă aceste produse la jumătate de preț. Oferta ține până de Moș Nicolae!

Ce cadouri sa nu dariesti de Mos Nicolae
Ce cadouri sa nu dariesti de Mos Nicolae

Pantofii aduc ghinion

A da cuiva o pereche nouă de pantofi poartă, de asemenea, ghinion, deși, în mod ciudat, se spune că acest lucru îi prelungește viața. Nu este recomandat să dăruiești pantofi ca și cadou de Moș Nicolae, deoarece se crede că acest lucru înseamnă că cel care îi primește va pleca de lângă tine.

Vești proaste și pentru narsiciști. Să primești un cadou cu chipul tău pe el poartă ghinion, iar să primești un portret al tău este un semn de trădare.

Citește și Greșeala pe care mulți părinți o fac când cumpără jucării pentru Sărbători. Avertismentul ANPC înainte de Moș Nicolae!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...